Cadde Düğün sonrası ilk görüntü! 'Evlilik sadece isim'

Düğün sonrası ilk görüntü! 'Evlilik sadece isim'

18.10.2023 - 14:55 | Son Güncellenme:

Bir döneme damga vuran 'Yaprak Dökümü'ndeki 'Ferhunde' rolüyle hafızalarda yer eden Deniz Çakır, yaklaşık iki yıldır aşk yaşadığı iş insanı Bilgehan Baykal ile geçtiğimiz ay nikâh masasına oturmuştu. Düğün sonrası ilk kez objektiflere yansıyan oyuncu, "Sürpriz evliliğinizin sebebi hamilelik mi?" sorusunu cevapladı.

Düğün sonrası ilk görüntü Evlilik sadece isim

Deniz Çakır ile Bilgehan Baykal, 10 Eylül akşamı kır düğünüyle mutluluğa 'evet' demişti. Sarıyer'de bir mekanda gerçekleşen 200 kişilik düğüne çiftin aileleri, yakın dost ve arkadaşları katılmıştı. Çakır’ın şahitliğini Sanem İşler Şen ve Zuhal Olcay, Baykal’ın şahitliğini ise Başar Başaran ve Habil Özden yapmıştı.

Haberin Devamı

"HİÇBİR ŞEY DEĞİŞMEDİ! BİZ SEVGİLİYİZ

Düğün sonrası ilk kez görüntülenen 41 yaşındaki oyuncu, "Her şey güzel, hayatımda hiçbir şey değişmedi. Evlilik sadece isim. Her şey olduğu gibi devam ediyor. Biz sevgiliyiz" dedi.

Düğün sonrası ilk görüntü Evlilik sadece isim

"SEBEBİ ÇOCUK DEĞİL"

Basın mensuplarının yönelttiği "Sürpriz evliliğinizin sebebi hamilelik mi?" sorusuna Deniz Çakır, "Hayır, çocuk bir proje değil. Biz birlikte yol yürümek istedik. Sebebi o değildi" yanıtını verdi.

Düğün sonrası ilk görüntü Evlilik sadece isim

"ARTIK BÜYÜDÜK"

Son olarak geçtiğimiz yıl dijital platformda yayınlanan bir dizide kamera karşısına geçen oyuncu, senaryo okumalarına devam ettiğini belirterek, "İyi bir projede yer almak istiyorum. Yüz dinlendirmek olarak algılanmasın ama artık büyüdük ve iyisini seçmek için uğraşıyorum" şeklinde konuştu.

Düğün sonrası ilk görüntü Evlilik sadece isim