Cadde Duşakabinden ‘Nilay’ çıktı!

Duşakabinden ‘Nilay’ çıktı!

07.05.2016 - 17:14 | Son Güncellenme:

Mersin’de düzenlenen ve birbirinden şık gelinliklerin tanıtıldığı ‘Moda Haftası’ kapsamında dünya şampiyonu olan dansçılarla birlikte aynı sahneyi paylaşan Nilay Dorsa, sahneye ‘duşakabin’den çıkması dikkati çekti.

Duşakabinden ‘Nilay’ çıktı

Mersin, görkemli bir geceye ev sahipliği yaptı. SG Gamze Atik Ajans tarafından organize edilen; ‘Moda Haftası’ etkinliğine ünlü manken ve şarkıcı Nilay Dorsa da katıldı. Pelin Modaevi’nin gece için özel olarak tasarladığı gelinlik ve nişanlık kreasyonlarının tanıtıldığı gecede objektiflere renkli görüntüler yansıdı. Dorsa, sahneye duşakabinin içinden çıktı, ‘Harbi Kız’, ‘Bu Yaz’ ve ‘Aşk Plajı’ gibi şarkılarını seslendirdi.

"BİR DE KOCA BULSAYDIK İYİYDİ"

Haberin Devamı

Sevilen parçalarının yanı sıra günümüzün popüler şarkılarından da seçkiler sunan Nilay Dorsa’ya, dünya şampiyonluğu kazanan ‘Dans Akademisi’ dansçıları da eşlik etti. ‘Fashion Week’ adı verilen gece için özel olarak tasarlanan bir gelinliği de giyip, podyuma çıkan Nilay Dorsa, “Hazır gelinliği giymişken bir de Mersinli koca bulsaydık iyi olacaktı ama maalesef yine yalnız dönüyorum” şeklindeki sözleri, salonda gülüşmelere neden oldu.

FİLİPİNLİ GÜZEL DE PODYUMDA

Gecenin bir başka sürprizi ise, 1997 yılında ‘Filipin Güzeli’ olarak seçilen Jona'nın da podyuma çıkması oldu. Uzun bir aradan sonra podyuma ‘Mersin Fashion Week’ için çıkan Jona'nın sempatik tavırları ve sergilediği gelinlikler büyük beğeni topladı. Sanatçı Serhan Ulusu'da seslendirdiği şarkılarla geceye renk kattı. Etkinliği değerlendiren Gamze Atik, “Mersin, İstanbul'da yaşanan bir çok güzellikten mahrum kalıyor” yorumunu yaptı.

"MERSİN’DE BİR İLKİ BAŞARDIK"

Haberin Devamı

Atik, “Hal böyle olunca da sadece kendi çıkar ve menfaatlerini düşünen bazı grupların para karşılığı dağıttığı ödül gecelerine mecbur kalıyor. Biz bu olguyu değiştirmek ve kentin kabuğunu özellikle moda açıdan kırabilme noktasında yola çıktık. Bunu yaparken de çok büyük bütçelerle değil, sponsorlarımızın katkıları bize güç verdi. Bu anlamda Mersin'de bir ilki başardık diyebiliriz” ifadesini kullandı. (Akşam)