Cadde Düzeliyor

Düzeliyor

22.01.2014 - 02:30 | Son Güncellenme:

İşler’in sağlığında olumlu gelişmeler olduğunu söyleyen Dr. Aydın Aksoy, “Tam iyileşmenin gerçekleşmesi konusundaki ümidimiz arttı” dedi.

Düzeliyor

Bodrum Acıbadem Hastanesi’nde tedavisi devam eden Nejat İşler için Acıbadem Bodrum Hastanesi Başhekimi Dr. Aydın Aksoy, yazılı bir açıklama yaptı. Dr. Aksoy, İşler’in sağlık durumunda gerek laboratuvar gerekse klinik belirtilerinde olumlu gelişmelerin devam ettiğini söyleyerek,
“Dolaşım sistemine, solunum sistemine ve böbreklerine uygulanan yoğun bakıma özgü destek tedavileri sürdürülmektedir. Görülen bu olumlu gelişmeler tam iyileşmenin gerçekleşmesi konusundaki ümitlerimizi arttırmaktadır. Ancak yoğun bakım servisinde tedavisi sürdürülen hastamızın hâlâ kritik süreçte olduğu ve hayati riskinin ortadan kalkmadığını önemle belirtmek istiyoruz” dedi. Dr. Aksoy ayrıca İşler’in ‘karaciğer sirozu olduğuna’ dair bilgilerin gerçek dışı olduğunu belirtti.

‘Dik dur eğilme’
İşler için önceki akşam Bodrumspor taraftarlarından oluşan bir grup, ellerinde bayraklarla ve çiçeklerle hastane önüne geldi. Otobüslerle gelen Bodrumsporlu taraftarlar ellerinde ‘Dik dur eğilme asi tayfa seninle’ yazılı üzerinde Nejat İşler’in fotoğrafı olan pankartı hastanenin bayrak direklerine astı. Ardından çiçekler ve Bodrumspor atkısıyla hastane içerisine giren Doğan Yıldırım ve Tamer Yaman, İşler’in yakınlarına çiçek ve atkı vererek geçmiş olsun dileklerini iletti. Taraftarlar hastaneden ayrılırken, “Dik dur eğilme, asi tayfa seninle” ve “Diren Nejat” sloganları atttı.

Fenerbahçe’den mesaj
Nejat İşler’e bir destek de renklerine bağlı olduğu kulüpten geldi. İşler’in sağlık durumuyla ilgili olumlu gelişmelerin ardından Fenerbahçe Spor Kulübü, resmi internet sitesi ve twitter hesabından yayınladığı mesajla İşler’e geçmiş olsun dileklerini iletti.
CHP Muğla Milletvekili Tolga Çandar, Rıdvan Dilmen, Rüştü Reçber, Mehmet Erdem, İnanç Konukçu, Özcan Deniz, Burçin Birben ve Kaan Çakır gibi iş, sanat ve futbol dünyasının önemli isimleri İşler ve ailesini yalnız bırakmadı. Özcan Deniz, “İyi olduğunu ve tedaviye cevap verdiğini öğrendim. Bu da bizi mutlu etti” dedi.