Cadde Ebru Gündeş sorusu Kerem Alışık'ı koşturdu!

Ebru Gündeş sorusu Kerem Alışık'ı koşturdu!

10.01.2024 - 07:10 | Son Güncellenme:

'O Ses Türkiye' yarışmasının 'yılbaşı özel' bölümüne eski aşıklar Ebru Gündeş ile Kerem Alışık damga vurmuştu. 'Gitme Aklım Sende Kalır' şarkısını seslendiriren Alışık ve Gündeş'in bakışması sosyal medyada çok konuşulmuştu. Bebek'te görüntülenen oyuncuya, eski sevgilisi Ebru Gündeş sorusu yöneltildi.

Ebru Gündeş sorusu Kerem Alışıkı koşturdu

Kerem Alışık, O Ses Türkiye yılbaşı özel bölümünde sahne almıştı. 63 yaşındaki oyuncu, "Biz ayrılmadık seninle, hiç ayrılmadık sevginle. Değil bir sene, bir gün bile gitme" sözlerine sahip Gitme Aklım Sende Kalır şarkısını seslendirmişti. Bir dönem aşk yaşayan Alışık ve Gündeş'in birbirlerine olan bakışları dikkat çekmişti.

Haberin Devamı

EBRU GÜNDEŞ'İ SEÇTİ

Ebru Gündeş, Kerem Alışık'ın performansına hemen dönmüştü. Alışık, kendisine dönen jüri üyeleri arasından ise eski aşkı Gündeş'i seçmişti. İkilinin sarılması da Twitter'da gündem olmuştu.

Ebru Gündeş sorusu Kerem Alışıkı koşturdu

ESKİ AŞIKLAR!

Kerem Alışık ve Ebru Gündeş, 1995 yılında 'Fırtınalar' dizisinde partner ve sevgili olmuştu.

Ebru Gündeş sorusu Kerem Alışıkı koşturdu

SESSİZLİĞE BÜRÜNDÜ

Kerem Alışık, önceki gün Bebek sahilinde yürüyüş yaparken objektiflere takıldı. O Ses Türkiye'nin yılbaşı özel programında eski sevgilisi Ebru Gündeş ile bakışması gündem olan Kerem Alışık, muhabirlerle karşılaşınca sessizliğe büründü.

Ebru Gündeş sorusu Kerem Alışıkı koşturdu

TEBESSÜM ETTİ

Kerem Alışık, o anların hatırlatılması üzerine koşarak uzaklaştı. Sorulara yanıt vermemayi tercih eden usta oyuncunun tebessüm ettiği görüldü.

Ebru Gündeş sorusu Kerem Alışıkı koşturdu