Cadde Ebru Polat: Artık 'Avukat hanım' diyeceksiniz!

Ebru Polat: Artık 'Avukat hanım' diyeceksiniz!

22.10.2022 - 12:26 | Son Güncellenme:

2005 yılında Doğu Akdeniz Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nde eğitimini tamamlayan Ebru Polat, bir süre avukat olarak görev yaptıktan sonra kariyerini bambaşka bir alan olan müzik üzerine kurmaya karar verdi. 2007'de 'Çetin Ceviz' adını verdiği ilk albümünü müzikseverlerle buluşturan ünlü şarkıcı, 15 yıl aradan sonra asıl mesleğine geri dönme kararı aldı.

Ebru Polat: Artık Avukat hanım diyeceksiniz

Sosyal medyada yaptığı iddialı paylaşımlarla adından sıkça söz ettirmeyi başaran Ebru Polat, kendi markasının çıkaran ünlüler arasında yer alıyor. Ekim 2021'de TV8'de ekranlara gelen '2. Sayfa' programına konuk olan 39 yaşındaki güzel, "Benim kozmetik markam en çok satanlardan biri. Çünkü hep organik" ifadelerini kulandı.

Haberin Devamı

GÜNLÜK KAZANCI 40 BİN TL!

Ünlü şarkıcı, canlı yayında bir günlük kazancı açıklanınca herkesi şaşkına çevirdi. Polat'ın bir günde bin 890 şampuan sattığı ve yaklaşık 40 bin TL kazandığı ortaya çıktı.

Ebru Polat: Artık Avukat hanım diyeceksiniz

15 YIL SONRA YENİDEN

Geçtiğimiz ocak ayında ise Ataşehir'de yeni bir güzellik merkezi açan Ebru Polat, uzun süredir asıl mesleğinden uzak kalmasına rağmen avukat olduğunu hatırlatıp, bir yıl içinde hukuka tekrar döneceğini açıkladı. Polat, dediğini yaptı ve ara verdiği avukatlığa geri döndüğünü duyurdu.

"MÜZİĞİ DE ŞİRKETLERİ DE BIRAKMIYORUM"

Ünlü şarkıcı, 3.8 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından, "Önümüzdeki hafta itibarıyla 'Avukat hanım' diyeceksiniz. 15 yıl sonra mesleğe dönüş" mesajını yazdı.

Ebru Polat: Artık Avukat hanım diyeceksiniz

Haberin Devamı

İstanbul Barosu'nda çektiği görüntüsüyü yayınlamayı da ihmal etmeyen Ebru Polat, şu ifadeleri kullandı:

Müziği de şirketleri de bırakmıyorum arkadaşlar. Her şey aynı şekilde devam. Hatta yeni şarkı okumalarım var yakında. Yarın yeni bir ile güzellik salonu franchise yeni bir bayi veriyoruz.

Ebru Polat: Artık Avukat hanım diyeceksiniz

"YANDIK DAHA ŞİMDİDEN"

Öte yandan 2020'den beri sonuçlanmayan dosyası için kendisinden yardım isteyen bir takipçisinin, "Tuttuğunu kopartan bir avukat olduğunuzu tahmin ediyorum. Bu yüzden DM (direkt mesaj) patlamadan ilk ben atladım" mesajını paylaşan Polat'ın, "Kız sus daha başlamadık. Yandık daha şimdiden" cevabı dikkat çekti.

Ebru Polat: Artık Avukat hanım diyeceksiniz

VİLLANIN KİRASI DUDAK UÇUKLATTI!

2021 yazı için Muğla'nın Bodrum ilçesini tercih eden ve popüler tatil bölgesinden ev kiralayan Ebru Polat'ın ödediği ücret olay olmuştu. Yalıkavak'ta lüks bir villa tercih eden şarkıcı, aylık 100 bin TL kira ödemişti.

Ebru Polat: Artık Avukat hanım diyeceksiniz

Magazin D'nin haberine göre; ünlü isim, "İstanbul'da ev almayı seviyorum burada ise kiralamayı. Yazlığa gidip o kadar yatırım yapmam. Bodrum'a artık yatırım yapacağım. Fark ettim ki buraya yatırım yapmak daha karlıymış" demişti.