Cadde Ece Uslu ekranlardan uzaklaşmasının sebebini açıkladı!

Ece Uslu ekranlardan uzaklaşmasının sebebini açıkladı!

11.11.2022 - 07:05 | Son Güncellenme:

Koronavirüs pandemisinin ilk dönemini İzmir'de annemin evinde geçiren ve yaklaşık iki yıldır TV'lerden gelen teklifleri kabul etmeyen oyuncu Ece Uslu'nun, geçtiğimiz sene İstanbul'daki dairesini kiraya verip; dizi çekimleri sırasında aldığı yazlığa taşındığı ortaya çıkmıştı. Uzun süredir ekranlardan uzak olan Uslu, önceki gün Nişantaşı'nda ortaya çıktı. Ayaküstü muhabirlerle konuşan ünlü isim, neden oyunculuktan uzaklaştığını açıkladı.

Ece Uslu ekranlardan uzaklaşmasının sebebini açıkladı

'Kara Melek', 'Zerda', 'Elveda Derken' ve 'Karagül' gibi sevilen yapımlarda rol alan Ece Uslu, son olarak 2019'da 'Sevgili Geçmiş' adlı dizide seyirci karşısına çıkmıştı. Bir süredir ekranlardan uzak olan 48 yaşındaki oyuncu, geçtiğimiz sene radikal bir karara imza atmıştı.

Haberin Devamı

Milliyet gazetesinden Ali Eyüboğlu, Malatya'da karşılaştığı Ece Uslu ile gerçekleştirdiği sohbeti, "Çeşme Çiftlikköy'e Yerleşti" başlıklı yazısı ile okurlarıyla paylaşmış ve şu ifadeleri kullanmıştı:

10. Malatya Uluslararası Film Festivali, dizi ve film yapımcısı Şükrü Avşar'ı ‘Türk Sineması Katkı Ödülü’ne layık gördü. Avşar’a ödülünü, yapımcısı olduğu ‘Karagül’ dizisinin başrol oyuncusu Ece Uslu verdi. Ödül töreninde yoktum, ertesi gün Malatya’ya gittim. Ece Uslu’yla da otelde karşılaştım. Otelin lobisinde sohbet ettiğim Ece Uslu, artık Ceşme’de yaşadığını söyledi.

Ece Uslu ekranlardan uzaklaşmasının sebebini açıkladı

"MEMLEKETE DÖNÜŞ YAPTIM"

Eyüboğlu, Pandemiden bu yana televizyonlardan gelen teklifleri kabul etmediğini vurgulayan oyuncunun; "Pandeminin ilk dönemini İzmir'de annemin evinde geçirdim. Bir müddet sonra İstanbul'daki dairemi kiraya verip, annemle aynı sokakta kendime ev tuttum. Oradan da ‘Karagül’ dizisini çekerken Çeşme-Çiftlikköy’de aldığım yazlığa taşındım. Bir yıldır artık yaz kış Çeşme'deyim. Zaten İzmirliyim, memlekete dönüş yaptım" dediğini aktarmıştı.

NİŞANTAŞI'NDA ORTAYA ÇIKTI

Tüm bunların ardından Ece Uslu, uzun bir aradan sonra ortaya çıktı. Önceki gün Nişantaşı City's'de aracını beklerken objektiflere takılan Uslu, ayaküstü basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Makyajsız haliyle dikkat çeken oyuncu, doğallığı hakkında; "Bu halimi daha çok seviyorum. Böyle daha çok mutluyum" dedi.

Haberin Devamı

Ece Uslu ekranlardan uzaklaşmasının sebebini açıkladı

"DEĞİŞEN HİÇBİR ŞEY YOK"

Uzun süredir ekranlarda olmama sebebini de açıklayan ve üç yıldır gelen teklifleri kabul etmediğini söyleyen ünlü isim, şimdilerde yeni roller için görüşmelere başladığını açıklayarak, şu ifadeleri kullandı:

Üç yıldır iş almıyordum, uzun süredir biraz dinlenmek istedim. Sektöre karşı bir kırgınlığım yok. Sadece yorgunluk var, yıpranmışlık var. Şimdi birkaç görüşmem olacak. Yıllardır aynı şeyleri konuşup duruyoruz, değişen hiç bir şey yok.

Ece Uslu ekranlardan uzaklaşmasının sebebini açıkladı

"HAYATTA BUNLARA CEVAP VERMEM!"

Nükhet Duru'nun 'tayt' çıkışı da sorulan Ece Uslu, "Bir yığın hikayemiz var, bir yığın meselemiz var. Hayatta bunlara cevap vermem" şeklinde konuştu.

NE OLMUŞTU?

Kadınların tayt giymelerinden rahatsız olduğunu söyleyen Nükhet Duru, katıldığı bir etkinlikte; "Herkes sevdiğini, istediğini giyebilir ama ne olur bu tayt olayına bir 'dur' deyin artık. Hiç sevmiyorum. Tunikle giyilirse tamam ama öbür türlü çorapla sokakta dolaşan bir sürü hanımefendi görüyoruz. Bu hoş bir görüntü değil. Sevmiyorum, bu anlamda fikrimi saklayacak değilim. Görsellik devreye girince, yurt dışından gelen modayı çok yanlış uyguluyor insanımız" ifadelerini kullanmıştı.