Cadde Edis: İrem Sak harika biri!

Edis: İrem Sak harika biri!

15.12.2023 - 15:31 | Son Güncellenme:

'Ölümlü Dünya 2' filmiyle gündemde olan İrem Sak ile popçu Edis Görgülü, önceki gün Nişantaşı’nda bir kafede görüntülendi. Edis, ünlü oyuncuya övgüler yağdırdı.

Edis: İrem Sak harika biri

Edis, geçtiğimiz haftalarda katıldığı etkinlik öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlamıştı. Ünlü popçu, "Çok görüşemiyoruz sizlerle. Çünkü ben dışarıya çok çıkmıyorum hep stüdyodayım. Kendime çok fazla zaman ayıramıyorum. İş ne derse onu yaşıyorum" demişti.

Haberin Devamı

"TEK KAÇAMAK O OLDU"

Yunanistan'a giderken uçakta bir hayranı tarafından fotoğrafı çekilen şarkıcının "Yunanistan'dan ev alacağı" haberleri çıkmıştı. Söz konusu iddiaya açıklık getiren Edis, "İki günlük gittim, Tek kaçamak o oldu yani. Tatil yapmak kadar da normal bir durum yok. Uçakta fotoğraf çektiler diye bir şey olmasına da gerek yok. Orada kim çekmiş olabilir, ona kızdım. Sürekli yurt dışına gidiyorum. Arkadaşlarımızla bir yer seçip, sürekli orda buluşuyoruz. Sık sık gidiyorum ve tek gidiyorum" açıklamasını yapmıştı.

Edis: İrem Sak harika biri

EDİS VE İREM SAK AYNI MEKANDA

İrem Sak, önceki gün Nişantaşı’nda bir kafede görüntülendi. Aynı mekana daha sonra Edis de geldi. Popçu, İrem Sak'ın yanına giderek oyuncuyla sohbet etti.

Edis: İrem Sak harika biri

Haberin Devamı

"OYUNCULUĞU VE İNSANLIĞI HARİKA"

Mekan çıkışında ayaküstü sorulara yanıt veren Edis, "İrem çok sevdiğim biri. Oyunculuğu ve insanlığı harika" derken, yılbaşında nerede sahne alacağının henüz netleşmediğini söyledi.

Edis: İrem Sak harika biri

"YORUM YOK"

Astronomik sahne fiyatlarıyla ilgili düşünceleri sorulan Edis, "Yorum yok hiçbirine! Arkadaşlar acelem var, daha sonra bol bol konuşuruz" diyerek yoluna devam etti. Edis'in spor giyim tarzı dikkat çekti.