Cadde Editörün seçtikleri

Editörün seçtikleri

04.12.2021 - 07:00 | Son Güncellenme:

.

Editörün seçtikleri

Hediye zamanı

Haberin Devamı

Bath&Body Works’ün hazırladığı, çeşitli aromalı üç fitilli mumları, vücut losyonları ve renkli sabunlarıyla sevdiklerinize en keyifli hediyeleri verebilirsiniz. Yeni yılın rengârenk temasına uygun tasarımlarıyla ayın heyecanına eşlik ediyor.

Editörün seçtikleri

Renkli iş birliği

Lacoste, iş birliklerine Peanuts koleksiyonuyla devam ettiğini duyurdu. Efsanevi çizgi filmin sevilen karakterleri, ikonik timsahla bir araya geliyor. Seçkiler, her tarza ve nesile uygun olacak şekilde tasarlandı.

En sevilenler!

NetWork’ün Benefit’e özel tasarladığı çantası, markanın en çok satan üç ürününün deneme boylarıyla birlikte seçili NetWork mağazalarında satışa sunuldu. Benefit pembesi rengi ve kübik tasarımıyla dikkat çeken seçkiler, müşterilerini bekliyor.

Haberin Devamı

Editörün seçtikleri

Aydınlık cilt

Kış aylarında nemini ve ışıltısını kaybeden ciltle karşılaşmamak için, teninizi Foreo’ya emanet edebilirsiniz. Ciltteki kiri, yağı ve ölü deriyi yüzde 99.5 oranında temizleyen cihaz LUNA 3, nemlendirme işlemini iki dakikada yüz bakım terapisi cihazı UFO 2’ye bırakıyor.

Her tarza uygun

Maison Francis Kurkdijian, kokulu mumlarıyla yeni yıl kutlamalarına renk katmaya hazırlanıyor. Mon beau Sapin, Pain d’épices ve Pomme d’amour adlı ürünler arasında seçim yapmakta zorlanabilirsiniz.