Cadde Editör'ün seçtikleri...

Editör'ün seçtikleri...

04.06.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

.

Editörün seçtikleri...

Masalsı koleksiyon

Haberin Devamı

‘Nihan Peker X DeFacto’ koleksiyonundaki her parça Nihan Peker’in çarpıcı dokunuşlarıyla hayat buluyor. Mini, midi, maxi elbiseler, sırt dekolte detayları, fırfır ve payetli tasarımlar, büyük fiyonklar, taş aksesuarlarıyla hareketleniyor. Her tarza uygun parçalardan oluşan koleksiyon, geniş kitlelere hitap ediyor.

Erkeklere özel

Victoria’s Secret’ın erkeklere özel hazırladığı koleksiyonu ile babalarınızın mutluluğuna mutluluk katın. Çin’in güneybatısındaki Siçuan eyaletinden gelen limonsu dokunuşuyla Seşuan biberi, kokuya zengin bir pürüzsüzlük katan meşe yosunu ve zarifliği ile mükemmel bir uyum içerisinde.

Şık ve konforlu

Ramsey, erkek modasındaki uzmanlığının güçlü etkilerinin hissedildiği şık ve iddialı smokin seçeneklerinden oluşan Tuxedo Koleksiyonu ile evlilik hazırlığı yapan çiftlerin en mutlu günlerine eşlik ediyor. Siyah rengin yanında ekru, saks, mavi, gri, lacivert gibi alternatifleri tüm kutlamalar için de iddialı bir görünüm sağlıyor.

Haberin Devamı

Editörün seçtikleri...

İkonik renkler

Gözler, dudaklar ve yüz için tasarlanan, kontrast ve iddialı tonlar içeren ‘M·A·C x Stranger Things’ adlı özel koleksiyon ile ikonik renkleri yüzünüze taşıyabilirsiniz. Sınırlı sayıda üretilen seçkiler, özel ambalajıyla sizi bu kült favori serinin içine çekecek.

Sağlıklı paket

Yerli üretim ve bilinçli yapmak isteyenleri harika bir alternatifle buluşturuyor. Doğal ve organik yöntemlerle üretilen, tazecik ürünlerden oluşan ve özenle hazırlanan Datça Özel Seri paketi, babasının sağlığını korumak ve gücüne güç katmak isteyenlerin favori tercihi oluyor.

Editörün seçtikleri...