Cadde Editör'ün seçtikleri

Editör'ün seçtikleri

15.10.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

.

Editörün seçtikleri

LALE DANIŞMAN- Zamansız tasarımlar

Haberin Devamı

Editörün seçtikleri

İpekyol’un marka yüzü Yasemin Özilhan’ın monogram koleksiyonu, yıllara meydan okuyan ve zamansızlığı hedefleyen, çantalardan cüzdanlara, ayakkabılardan şapkalara, kemerlerden eşarplara yükselen trendi yakalayan geniş bir seçki sunuyor. Koleksiyonun yıldız parçalarından ‘Yaso Bag’ ise yenilenen renk seçeneğiyle koleksiyonun en göz alıcı parçası olmaya aday.

Hücrelere doping

Editörün seçtikleri

L’Oréal Paris’ın yeni Midnight Serum’uyla siz uyurken cildiniz yenilenecek. Gece uykusu sırasında hücrenin yenilenmesini hızlandıran ürün, Asya’dan ilham alan antioksidan serum teknolojisi ile canlı, parlak, sıkı ve genç cilt görünümü sağlamaya yardımcı.

Büyüleyici esans

Editörün seçtikleri

Atelier Rebul, ‘İstanbul İmza Koleksiyonu’ ile yaşam alanlarınıza, ruhunuza ve cildinize birden fazla seçenek sunuyor. Mısır Çarşısı’ndan ilham alan seçkiler, tarçın, karanfil, vanilya, muskat ve safran gibi enfes ve sıcak baharatları, baştan çıkarıcı çiçek kokuları ile mükemmel
şekilde harmanlıyor.

Haberin Devamı

Sağlıklı seçim

Editörün seçtikleri

Birbirinden faydalı meyveleri, besleyici tahılların doyurucu dünyası ve kuruyemişlerden gelen sağlığı birleştiren Corny Bar çeşitleri, öğünlere keyifle eşlik ediyor. Tahılların ve meyvelerin besleyici gücünü balın mucizesi ile buluşturan Corny kuruyemişli ve tahıllı barlar; orijinal lezzetleriyle sağlık saçıyor.

Eşitlikçi ürün

Editörün seçtikleri

Fisher-Price®; dünyada çeşitli yeteneklere, yaşlara, ırklara, cinsiyetlere ve diğer özelliklere sahip bireylerin kabul edilmesinin ve adil davranılmasının kutlandığı ‘World Inclusion Day’e özel, çocuklar için sınırlı sayıda ürettiği Little People® Humand Kind figür paketini duyuruyor. İnsanlarda kültürel, toplumsal ve biyolojik çeşitliliği kucaklayan bir bakış açısı oluşturmayı amaçlayan ürünler canlı renkleriyle dikkat çekiyor.