Cadde Editör'ün seçtikleri

Editör'ün seçtikleri

29.10.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

.

Editörün seçtikleri

LALE DANIŞMAN- Gözler, kirpiklerde

Haberin Devamı

Editörün seçtikleri

Performansıyla ‘Bakışları Abartıyoruz’ sloganının hakkını veren ‘Flormar Big’N Bold’ maskara serisinde her biri ayrı etkisiyle öne çıkan Volume, Lengthening ve Waterproof isimli üç çeşit bulunuyor. Kat kat sürüldüğünde dahi ağırlık yaratmadan kirpiklere ekstra ve oldukça etkili bir hacim kazandıran özel kıl fırçası, en kısa kirpiklere kadar ulaşıyor ve her birini kökten uca sararak dolgunlaştırıyor.

Doğal seçim

Editörün seçtikleri

Jeunesse Global, besin takviyeleri ürünleriyle canlılığınızı korumaya destek oluyor. İçeriğinde bulunan birbirinden değerli meyvelerle özellikle mevsim geçişlerinde adeta bir koruma kalkanı oluşturan Reserve ise sağlığınızı maksimum seviyede tutmak için tasarlandı. Ürün, yapay aroma, boya ve tatlandırıcı içermiyor.

Haberin Devamı

Sonbahar modu

Editörün seçtikleri

DeFacto, yumuşacık kazak ve hırkalarla sonbahar ve kış mevsimlerini rengarenk bir şekilde karşılıyor. Şıklığı ve konforu ön planda tutan yeni tasarımların içerisinde en dikkat çeken parça, etek ve denim pantolonlarla kombinlendiğinde son derece eğlenceli ve zarif bir görünüm kazandıran kırmızı kalp desenli crop-top kazak oluyor.

En özel gün

Editörün seçtikleri

Vakko Wedding, dünyanın en önemli gelinlik markaları ile birlikte Vakko Couture ve abiye markalarının da en özel tasarımlarını sunuyor. Sezonun trendleri arasında, çiçek motifleri, tüyler, korse kalıpları, derin göğüs dekoltesi ve yırtmaçlar, kabarık kol detayları, fırfırlı etekler, ışıltılı dantel işlemeleri yer alıyor.

Enerjik sofra

Editörün seçtikleri

Farklı tasarımlarıyla sofraların trendlerini belirleyen Bella Maison, Roby, Ocaliptus ve Mandala porselen yemek takımlarıyla enerji dolu sofraların kapılarını açacak. Desenleri ile sofraların mottosunu yükseltecek seçkiler, canlı renkleriyle evinize güzellik katacak.