Cadde Editörün seçtikleri

Editörün seçtikleri

03.12.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

.

Editörün seçtikleri

Hediye alternatifi

Haberin Devamı

Yves Rocher’nin yılbaşına özel ‘Büyülü Badem’, ‘Tatlı Kızıl Meyveler’ ve ‘My Shiny Vanilla’ serileriyle yeni yılda hem kendinize hem sevdiklerinize karşı konulamaz hediyeler vermeye hazır olun. Yeni yıl setleri, geri dönüştürülmüş plastik paketlemeleri hem doğaya hem de cilde saygılı olarak hazırlanmış sülfat içermeyen özel formülleri ve Bretanya doğasından gelen etkileyici kokularıyla iddiasını ortaya koyuyor.

Genç ve dinamik

Beymen Club, tüm renkleri ve enerjisiyle bu sonbahar-kış, bizi şehrin en iddialı kulübüne davet ediyor: City Club. Sokak sanatının renkli dünyasından ve yaratıcılığından ilham alan seçkiler, genç, dinamik, gücünü tavrından alan, doğa dostu tasarımlarıyla yeni sezonda şehrin tadını çıkarmaya davet ediyor.

Haberin Devamı

Editörün seçtikleri

Yeni yıl ruhu

Dünya mutfağından eşsiz örnekleri yeni yıl sofralarına taşıyan Vakko L’Atelier, seçkin menüsü, lezzetli hediye kofre seçenekleri ile bir yılbaşını daha unutulmaz kılıyor. Meyve parçacıklı şans keki olarak bilinen ve geçmişten günümüze uzanan klasik lezzet olan ‘Bushe de Noel’, yılbaşına özel tasarlanan kutular içinde özel siparişle ya da tüm Vakko L’Atelier mağazalarından satışa sunuluyor.

En özel an!

Oleg Cassini ile aşkın, sevginin ve yeni başlangıçların kutlandığı düğünler, 2023 yeni sezonunu karşılamaya hazır. Sezon trendlerinde düşük omuz yakalar sofistike bir duruşla güzelliğini ön plana çıkarıyor. Cesur ama masum dekolteler ise modellere feminen bir hava katıyor. Transparan kollar ise tende adeta dans ederek gelinliği modernize ediyor.

Kar tanesi

Ariş Pırlanta’nın hazırladığı, saflığı, zarafeti ve eşsiz olmayı hissettiren kar tanesi tasarımlar değerli ve anlamlı bir hediye seçeneği olabilir. Pırlanta ile değerli taşlarla bezeli eşsiz kolye tasarımları her biri tarzınıza uyacak güzellikte. Seçkileri, mağaza ve online platformda daha yakından inceleyebilirsiniz.