Cadde Editör'ün seçtikleri

Editör'ün seçtikleri

10.12.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

.

Editörün seçtikleri

Doğadan ilham

Haberin Devamı

Editörün seçtikleri

Pandora Timeless koleksiyonunun yeni mücevherleri, romantizmle ışıldayan hediyeler sunuyor. Farklı kesim ve şekillerde taşlarla, klasik ve çağdaş dokunuşları bir araya getiren koleksiyon, yeni yıl kutlamalarında stiline sofistike dokunuş katmak isteyenler için de ideal. Pandora ile yeni yıl heyecanını tüm yıl üzerinde taşıyabilirsiniz.

Göz alıcı seçkiler

Editörün seçtikleri

Yeni yıl havasını yansıtan göz alıcı Swarovski kristal tasarımlar evleri süslüyor ve hediye seçimlerinde öne çıkıyor. Swarovski Yılbaşı Takvimi ise yılbaşı geri sayımında her gün sürprizli bir kutu ile kristal hayranları için armağan seçeneği sunuyor. Kar tanesi süslemeleri ve neşeli Mo ve Ricci heykelciklerinden, mıknatıslı kristal şekerlemelere kadar her bir kapağın altında farklı bir heyecan yatıyor.

Haberin Devamı

Kalıcı ve parlak

Editörün seçtikleri

Golden Rose’un en yeni ürünlerinde Green Last&Care Base Coat, vegan ve doğal kaynaklı ham maddelerden oluşan formülüyle GR Green Last&Care Nail Color ojenin altına uygulanıyor. Tırnak yüzeyini koruyarak pürüzsüzleştiren ürün, ojenin uzun süre dayanıklı olmasına da destek oluyor.

Anlamlı alışveriş

Editörün seçtikleri

Yardımlaşma ve dayanışma ruhuyla sosyal sorumluluk projelerine hayat veren FLO, ‘5 Aralık Dünya Gönüllüler Günü’nde iyilik hareketini e-ticaret kanalına taşıdı. Türkiye’nin köklü sivil toplum kuruluşlarının ürünleri, flo.com.tr içerisindeki ‘İyilik Mağazası’nda müşterilerle buluşmaya başladı. ‘İyilik Mağazası’ndan alınacak seçkiler, topluma ve çevreye katkı sağlayacak.

Yorgun ciltlere

Editörün seçtikleri

Origins GinZingTM serisinin enerji verici gücünü, günün her anında cildinizde hissedebilirsiniz. Kahve çekirdeklerinden elde edilen kafein ve ginseng özleriyle anında enerjik, aydınlık görünümüne kavuşturmak için formüle edilen ürün, jel kıvamı ve daha yüksek nemlendirici özelliğiyle dikkat çekiyor.

Yeni yıl heyecanı

Editörün seçtikleri

Boyner’in kampanyası ‘Çılgın Kelebek’ ile kadın, erkek, çocuk, kozmetik gibi pek çok kategoride seçili parçalarda geçerli indirimler sunuluyor. Yeni yıl öncesi hediye almak isteyenler de sezonun moda kalıplarından olan oversize kabanlara, deri görünümlü ceket ve puffer montlara, renkli sweatshirt ve kazaklara, bot, çizme ve daha fazlasına özel fiyatlarla sahip oluyor.

Haberin Devamı

Bebek hassasiyeti

Editörün seçtikleri

Her bebeğin ortak sorunu olan pişik ise annelerin karşılaştığı cilt sorunlarının başında yer alıyor. Sebamed Baby Pişik Önleyici Krem, bebek cildinin doğal nem dengesini koruyarak pişik oluşumunu önlüyor ve özel içeriğiyle cilde bariyer göreviyle bol gülücüklü zamanlar hediye ediyor.

Sıcak kış

Editörün seçtikleri

Yataş Bedding, kış denince ilk akla gelen yumuşak dokulu battaniyelerle evinizin her köşesine kışın sıcak atmosferini taşıyor. Salon dekorasyonlarına da dahil olabilen Wellsoft Battaniye Joy, uzun tüylü dokusuyla ekstra yumuşaklık sağlarken, kış konseptine uygun altı farklı renk seçeneğiyle battaniye altında film ve kahve keyfinize eşlik ediyor.

Gül ferahlığı

Editörün seçtikleri

Yeni yıl için en özel hediyeyi arıyorsanız, gülsha’dan hem sevginizi gösterecek hem orijinalliğiyle etkileyecek bir seçeneğiniz var. Gülü günlük bakım ritüeli haline getirerek daha sağlıklı ve güzel bir cilt görünümü sağlayan marka, bütünsel bakıma oldukça önem veriyor. Pembe Kuvars ve Labrodit Doğal Taşı kolyeleri ise gülsha esansiyel yağıyla daha da anlam kazanıyor.