Cadde Editör'ün seçtikleri

Editör'ün seçtikleri

21.01.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

.

Editörün seçtikleri

LALE DANIŞMAN- Konforlu adım

Haberin Devamı

Editörün seçtikleri

Lumberjack’in kürk detaylı bot modelleri, şık görünümünün yanı sıra yumuşacık taban yapısıyla adımlara konfor katacak, hem sportif hem casual kombinlerin en dinamik eşlikçisi oluyor. Esnek taban yapısıyla hareket etmeyi seven kadınların hayatına maksimum enerji katan seçkiler, güçlendirilmiş tabanıyla çamur, su ve toprak yüzeylerde rahat yürüyüş imkanı sağlıyor.

Şeker tadında!

Editörün seçtikleri

Victoria’s Secret’ın popüler koleksiyonlarından Tease’in sınırlı sayıda üretilen yeni kokusu Tease Sugar Fleur ile adeta pembe bir şekerleme dünyasında kaybolacaksınız. İlk sıktığınızda taze ve mayhoş Pink Lady elmasının kokusuyla enerji dolarken yasemin tomurcuklarının bubblegum aromalı pembe ve sıcak bir karamele batırılmış kokusu başınızı döndürecek.

Haberin Devamı

Renkli iş birliği

Editörün seçtikleri

Givenchy ve Disney’in ay ve Disney’in 100’üncü yıl kutlamaları için tasarladığı, ‘Şanslı Tavşan Oswald’in başrolde olduğu, sınırlı sayıda üretilen ‘Disney x Givenchy Kapsül Koleksiyonu’, Beymen İstinyepark’ta exclusive olarak modaseverlerle buluşuyor. Walt Disney ve stüdyosundaki sanatçılar tarafından yaratılan Oswald, karakter animasyonu tarihinde bir ilk olma özelliğini taşıyor.

Her tarza uygun

Editörün seçtikleri

Uzun soluklu ders yılının ilk yarısını geride bırakan öğrenciler tarzlarına uygun karne hediyesini Boyner’de bulabilir. Renkli çanta ve aksesuarlar, rahatlığın ön planda olduğu jogger pantolonlar, spor yelekler ve eğlenceli sneaker’lar öğrencilerin tatil sevincine ortak oluyor.

Kolajen dopingi

Editörün seçtikleri

‘Şişedeki dolgu’ olarak tanımlanan D’Poir Beaute Collagen Serum, doğal vitaminlerle zenginleştirilmiş ve hyalüronik asitle güçlendirilmiş içeriğiyle dolgun ve sıkı bir cilt hayali kuranlar için tasarlandı. Cildinizde yaşa bağlı olarak meydana gelen elastikiyet kaybı ve ince çizgilere karşı etkili ürün, içeriğindeki bitkisel kolajen ve duvar sarmaşığı, karabuğday ve at kestanesi gibi bitki özleriyle cilt yapısını güçlendirerek, canlılık veriyor.