Cadde Editör'ün seçtikleri

Editör'ün seçtikleri

04.02.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

.

Editörün seçtikleri

LALE DANIŞMAN- Konforlu deneyim

Haberin Devamı

Editörün seçtikleri

Braun kişisel bakım ürünleri, Sevgililer Günü için anlamlı ve kalıcı hediye alternatifleri arasındaki yerini aldı. Braun’un tıraş makinesi Braun 9 Pro Serisi, ister bir, isterse üç veya yedi günlük sakalda bile etkili ve nazik deneyim sağlıyor. Ürün, özellikle boyun bölgesinde kaçırılan sakalları daha iyi alırken dakikada 4 bin kesim yapabiliyor.

Sofistike esans 

Editörün seçtikleri

Ex Nihilo’nun, ilk andan itibaren koku bağımlılığına yol açacak Les Interdites Koleksiyonu’nun yeni parfümü Vesper Glitz, diğer üyeleri gibi çağdaş dişilikle, kişiye özel şehir sofistikeliğini buluşturuyor. Ödüllü parfümör Nadège Le Garlantezec’in aşk şehri Paris gecelerinin ilhamı, yasemin, mimoza ve kehribar notalarıyla hayat verdiği koku, kalıcılığıyla dikkat çekiyor.

Haberin Devamı

Makyaja yeni soluk

Editörün seçtikleri

 

Grammy ödüllü Ariana Grande’nin yaratıcısı ve kurucusu olduğu, yüksek performanslı ve cilt bakımına duyarlı içerikleriyle zenginleştirilmiş makyaj markası r.e.m. beauty, Türkiye’de sephora.com.tr’de yerini aldı. r.e.m. beauty, kirpikleri uzatan maskara, ten makyajına heyecan katan allıklar ve çarpıcı rujlardan oluşan muhteşem bir ürün yelpazesi sunuyor.

Büyükten küçüğe 

Editörün seçtikleri

DeFacto, karikatürist Uğur Gürsoy’un hayat verdiği Fırat karakteriyle birlikte Web 3.0 dünyasına hızlı bir giriş yapıyor. Fırat X DeFacto koleksiyonu, kadın, erkek ve çocuklara sweatshirt, hoodie, eşofman altı gibi parçalarla beraber bere, çorap, çanta ve suluk gibi aksesuarların bir araya geldiği 28 parçalık seçki sunuyor. Ürünlerin üzerinde bulunan QR kodları, müşterilere ‘fijital’ ortam deneyimi vadediyor.

Çocukların favorisi

Editörün seçtikleri

Lego®, çocukların en gözde serilerinden biri olan Lego Friends karakterlerini yeniden tasarladı. Seçki, nöro çeşitlilikleri, zihinsel sağlık durumları, kültür, etnik köken, fiziksel özellikleri ve yetenekleri dahil olmak üzere keşif dünyasını daha kapsamlı şekilde temsil ediyor. Karakterler ise yaşadıkları inişler ve çıkışlarıyla birlikte çocukların gerçek hayata dair duygularını da daha güçlü şekilde yansıtıyor.