Cadde Ehliyeti kaptıran Berkay şoför tuttu!

Ehliyeti kaptıran Berkay şoför tuttu!

02.02.2023 - 07:05 | Son Güncellenme:

Ünlü şarkıcı Berkay Şahin, 2023'ün ilk günlerinde alkollü bir şekilde trafik çevirmesine takılmıştı. Alkolmetreyi üflememek için polisle tartıştığı iddia edilen Berkay, trafikten men edilmişti. Şahin, yaşananların ardından geçtiğimiz gün Arnavutköy'de bir mekan çıkışı görüntülendi. Şoför tuttuğu görülen şarkıcı, ayaküstü gazetecilerle konuştu.

Ehliyeti kaptıran Berkay şoför tuttu

Berkay Şahin, 2016 yılında Özlem Ada Şahin ile nikâh masasına oturmuştu. Ünlü çift; 2017'de Arya'yı, iki yıl sonra da Zeynep Mira'yı kucaklarına almıştı. Şarkıcı, geçtiğimiz ay eşi Özlem Ada Şahin ile Etiler'de eğlenmeye gitmişti. Bulundukları mekanda alkol alan Berkay Şahin, alkollü halde direksiyon başına geçmişti.

Haberin Devamı

TRAFİKTEN MEN EDİLDİ!

Maslak'ta polis çevirmesine takılan Berkay Şahin, olay çıkarmış ve polis memurlarıyla tartışmıştı. Seyir halindeyken polisleri gören ünlü şarkıcı, çevirmeye girmek istememişti. Alkollü olan Berkay'ın polis memurlarıyla da tartıştığı ve görüntülerin emniyette bulunduğu öğrenilmişti.

Ehliyeti kaptıran Berkay şoför tuttu

Şarkıcı, alkollü araç kullandığı için iki yıl trafikten men edilmişti. Polis ekipleri işlemlerini yaptıktan sonra Berkay’ın arabasını çekici ile otoparka çekmişti. Şarkıcı ve eşi Özlem Ada Şahin'in, aracı olay yerinde bırakarak uzaklaştığı da konuşulanlar arasındaydı.

Ehliyeti kaptıran Berkay şoför tuttu

İLK VUKUATI DEĞİL!

Berkay Şahin, 2018 senesinde de eğlencenin dozunu kaçırarak, aracıyla trafiği birbirine katmıştı. O dönem bir eğlence mekânından çıkarken görüntülenmiş ve alkollü bir şekilde direksiyon başına geçmişti.

Haberin Devamı

Ayakta zor duran Berkay Şahin, trafikte önce ters yönde gitmiş, daha sonra ise kırmızı ışıkta geçmişti. O dönem büyük tepki çeken Berkay Şahin şu açıklamayı yapmıştı:

Kısa mesafe olduğu için yaptım, çok üzgünüm.

Ehliyeti kaptıran Berkay şoför tuttu

ŞOFÖR TUTTU!

Tüm bunların ardından 41 yaşındaki ünlü isim Berkay Şahin, geçtiğimiz gece Arnavutköy'de yer alan bir mekanda objektiflere takıldı.

Ehliyeti kaptıran Berkay şoför tuttu

Ehliyeti kaptırdığı gibi şoför tutan Berkay, basın mensuplarının “Ehliyeti de kaptırmıştınız geçen haftalarda. Neler söylemek istersiniz bununla ilgili?” sorusuna, (Şoförünü göstererek) “Görüyorsunuz. Artık böyle” dedikten sonra şoförünün sürdüğü araç ile evinin yolunu tuttu.

Ehliyeti kaptıran Berkay şoför tuttu

Yazarlar