Cadde Ekranda dün gece 'Dönence' rüzgarı esti

Ekranda dün gece 'Dönence' rüzgarı esti

19.07.2023 - 10:54 | Son Güncellenme:

Yapımcılığını D Media’nın, yönetmenliğini Serdar Gözelekli’nin üstlendiği 'Dönence', 18 Temmuz Salı gecesi ekrana gelen yeni bölümü ile en çok izlenen dizi oldu. Hikayesi ve oyunculuk performanslarının yanı sıra İzmir Foça’nın güzelliğinin de ekrana geldiği dizinin üçüncü bölümü, bu hafta da seyirciden tam not aldı.

Ekranda dün gece Dönence rüzgarı esti

Dönence, üçüncü bölümü ile 20+ABC1 kategorisinde 2.86 reyting ve yüzde 10,48 izlenme payı ile, AB kategorisinde 2.73 reyting ve yüzde 10,92 izlenme payı ile, Total kategoride ise 2.78 reyting ve yüzde 10,56 izlenme payı ile günün en çok izlenen dizisi oldu.

Haberin Devamı

Başrollerinde Sümeyye Aydoğan ve Caner Topçu’nun yer aldığı dizinin duygu dolu sahnelerin öne çıktığı üçüncü bölümü sosyal medyada da oldukça konuşuldu.

DÖNENCE SON BÖLÜM...

Miro’nun Özgür’den özür dilediği, Gece ve Özgür’ün yakınlaştığı, Özgür’ün ise hikayesini Gece’ye anlattığı o sahneler sosyal medyada kullanıcılardan övgü dolu yorumlar aldı.

Ekranda dün gece Dönence rüzgarı esti

SÜMEYYE AYDOĞAN SESİYLE DE BÜYÜLEDİ

Dönence’nin ekrana gelen üçüncü bölümünde izleyiciyi bir de sürpriz bekliyordu. Güzelliğinin yanı sıra oyunculuk performansı ile de son dönemin yükselen yıldızları arasında yerini alan Sümeyye Aydoğan, bu kez de sesi ile konuşuldu. Dönence için mikrofon karşısına geçip 'Bana Bak' isimli parçayı seslendiren ünlü oyuncu, herkesi bir kez daha mest etmeyi başardı.

Ekranda dün gece Dönence rüzgarı esti

Haberin Devamı

Başrollerinde Sümeyye Aydoğan ve Caner Topçu’nun yer aldığı Dönence’de; Emre Kınay, Atakan Hoşgören, Didem İnselel, Ogün Kaptanoğlu, Ülkü Hilal Çiftçi, Doğa Karakaş, Nazlı Çetin, Berfin Ant, Şebnem Doğruer, Mesut Yılmaz, Edanur Gülbudak, Muammer Tali, Umut Kaya gibi başarılı isimler yer alıyor.

Ekranda dün gece Dönence rüzgarı esti

Dönence dizisi, yeni bölümü ile 25 Temmuz Salı günü saat 20.00’de Kanal D’de.