Cadde Elif Kaya tiyatrocu oldu

Elif Kaya tiyatrocu oldu

06.04.2023 - 09:15 | Son Güncellenme:

Şarkıcı Elif Kaya, arkadaşının motosikletiyle Nişantaşı City's'e geldi. Motosiklet kullanmanın keyifli olduğunu belirten Kaya, "İstanbul trafiğinde zor ve tehlikeli. Dikkatli olmak gerekiyor. Her yaz başında motosiklet alma hayalim var. Belki bu yaz alırım" dedi.

Elif Kaya tiyatrocu oldu

Tiyatro oyunu olduğunu belirten Elif Kaya, "Şimdi provadan geliyorum. Kapkabare isimli bir tiyatro oyununda yer alıyorum. İlk defa böyle bir şey deneyimliyorum. Daha önce kabare yaptım ama bu profesyonel tiyatro oyunu. Emrah Uslu'nun yazdığı, Eda Özdemir'in yönettiği bir oyun. İnsan ilişkileri üzerine komik bir proje. Cumartesi günü Şişli Tiyatrosu'ndayız. Şişli Tiyatrosu Münir Özkul ile Adile Naşit gibi üstadların oyunlarını sergilediği yer" açıklamasını yaptı.

Haberin Devamı

"ÇOCUKKEN TİYATRO OKUMAK İSTEMİŞTİM"

Kaya, "Sizi şarkıcı olarak tanıyoruz. Tiyatroya nasıl adım attınız?" sorusuna, "Eda benim eski dostum. 'Bir oyun var oradaki bir role seni düşünüyorum' dedi. Şarkıcı rolünde değilim. Çocukluğumdan beri oyunculuğa ilgim vardı. Çocukken tiyatro okumak istemiştim. Pandemi döneminde kabare yapmıştım" yanıtını verdi.

Elif Kaya tiyatrocu oldu

"24 ŞARKICI SAHNE ALACAĞIZ"

Depremzedeler için yardım konseri vereceklerini belirten şarkıcı, "MESAM ve MSG'nin düzenlediği bir konser. Cemal Reşit Rey'de olacak. 24 şarkıcı sahne alacağız" ifadelerini kullandı.