Cadde Elisabeth Mas nazara geldi! Dizine iki vida takıldı

Elisabeth Mas nazara geldi! Dizine iki vida takıldı

15.03.2022 - 08:52 | Son Güncellenme:

Elisabeth Mas Vall, daha önce bir partide Tuba Ünsal'ın kendisini darp ettiği iddiasında bulunmuştu. İspanyol manken Elisabeth Mas, nazara geldi. Ünlü isim Barcelona’da ameliyat masasına yattı ve dizine iki vida takıldı.

Elisabeth Mas nazara geldi Dizine iki vida takıldı

Elisabeth Mas Vall, geçtiğimiz yıllarda kendisini çok kez darp ettiği ve aldattığını ileri sürerek çekişmeli boşanma davası açtığı eşi Caner Karaloğlu ile sevgilisi olduğunu iddia ettiği oyuncu Tuba Ünsal'ın kendisini ünlü bir gece kulübünde darp ettiklerini ileri sürmüştü.

Haberin Devamı

Darp raporu alan Elisabeth Mas Vall, kasten yaralama, hakaret, tehdit ve aile yükümlülüğünün ihmali suçlarından cezalandırılmaları için eşi Caner Karaloğlu ve oyuncu Tuba Ünsal'ı İstanbul Cumhuriyet Savclığı'na şikayet etti. Vall ayrıca Tuba Ünsal hakkında uzaklaştırma tedbir kararı aldırdı.

AMELİYAT MASASINA YATTI
İspanyol manken Elisabeth Mas, 2022’ye hızlı girmişti. Miami, Dubai, İbiza derken geçen hafta Paris’teydi. Ancak ünlü manken nazara geldi. Doğup büyüdüğü Barcelona’da ameliyat masasına yatan Mas'in dizine iki vida takıldı.

Elisabeth Mas nazara geldi Dizine iki vida takıldı

Elisabeth, iyileştikten sonra yine İstanbul’a dönecek. Hastane odasından paylaşım yapan Elisabeth Mas’a sosyal medyada‘Geçmiş olsun’ mesajı yağdı.

DAVA SONA ERDİ
Nişantaşı'ndaki bir hastane çıkışında objektiflere yansıyan Elisabeth Mas Vall, eski eşi Caner Karaloğlu ile bir dönem aşk yaşayan Tuba Ünsal'la aralarındaki davanın sona erdiğini söyledi.

Haberin Devamı

Bir dönem dava süreciyle gündemde olan İspanyol model, "Tuba çok zor biri, o biraz crazy (deli/çılgın). Olaydan sonra birkaç restoran ve partide karşılaştık" dedi.

Elisabeth Mas nazara geldi Dizine iki vida takıldı

Elisabeth Mas, "Tuba ile aynı ortamda tesadüfen bulunduk ama tabii ki konuşmuyoruz. 'Merhaba'mız yok. Zaten arkadaş da değiliz" ifadelerini kulandı.

"BOŞANDIM, DRAMA BİTTİ"
Caner Karaloğlu'ndan boşandığını ve sakin bir hayatı olduğunu söyleyen Mas, "Boşandım ve şimdi sakin bir hayat sürüyorum. Sıkıntı yok, drama bitti" dedi.