Cadde Elle ödüllerine Kerr damgası

Elle ödüllerine Kerr damgası

21.10.2015 - 02:30 | Son Güncellenme:

Elle dergisinin her yıl düzenlenen ‘Women in Hollywood Awards’ etkinliği yıldızlar geçidine sahne oldu. Los Angeles’taki etkinliğe ünlü model Miranda Kerr’in elbisesi damga vurdu

Elle ödüllerine Kerr damgası

Dünyanın en seçkin magazin dergileri arasında yer alan Fransa merkezli Elle’in her yıl düzenlenen ‘Women in Hollywood Awards’ etkinliği ABD’nin Los Angeles kentinde gerçekleşti.

Haberin Devamı

Lena Dunham, Amy Schumer, Dakota Fanning , Salma Hayek, Carey Mulligan, Shailene Woodley, Kate Winslet ve Meryl Streep’in ödülle buluştuğu geceye Dakota Johnson, Miranda Kerr, Zoë Kravitz, Zoe Saldana da katıldı. Gecenin öne çıkan isimleri arasında 49 yaşına rağmen düzgün fiziğiyle dikkat çeken Salma Hayek yer aldı.

Gri rengi metalik elbisesiyle geceye katılan Salma Hayek, yıllara meydan okuyan güzelliğiyle ön plana çıktı.

Şıklık yarışı

Gece sonunda ödülleriyle buluşan Dakota Johnson ile Salma Hayek kameralara poz vermeyi ihmal etmedi. Kırmızı halıda şıklık yarışının yaşandığı geceye Miranda Kerr damga vurdu. Buz mavisi bir takım tercih eden Kerr, muhteşem fiziğini ortaya çıkaran crop-top bluz ve bandaj kesim kemeriyle kıyafetini tamamladı.

Haberin Devamı

Kıyafetini aynı renk stilettolarıyla kombinleyen Kerr, kültleşmiş dizi ‘Sex and the City’de Sarah Jessica Parker’ın canlandırdığı

Carrie karakterine benzetildi.

Türk modacılardan geçer not alamadı
Emel Yıldırım: Pantolonun boyu iyi ama paça genişliği hiç olmamış. Önündeki pililer açma yapmış. Ceket güzel ama yakalı olsa daha iyi olurdu. Belindeki kemere anlam veremedim. Onun yerine bant ince kemerler olsa iyi olabilirdi. Bir tek kıyafetin rengi çok güzel.
Vural Gökçaylı: İğrenç bir kıyafet. Ne kreasyon var, ne de teknik bilgi... Giydiği sütyen gibi şey ise tamamen uyduruk. Dikiş kalitesi sıfır. Kemeri, oraya takmak ise saçmalık. Bir tek Miranda Kerr ve kıyafetin rengi güzel.
Tolga Çam: Türkiye’de kullanılmayan satenin Miranda Kerr gibi dünyaca ünlü starının üzerinde görmek şaşırtıcı. Pantolonun boyu kısa, göbeğini kapatmak için taktığı kemer ise çok anlamsız. Ceket olmasa, belki kıyafet biraz daha iyi olabilirdi.
Gökay Gündoğdu: Sezon trendi pastel renkli takım kendisine yakışmış, ancak içindeki büstiyer yerine derin V yakalı ekru renkte ipek bir bluz görmeyi tercih ederdim. Aksesuarlarda ise soğuk buz mavisi takımına metalik renkler daha iyi eşlik ederdi diye düşünüyorum.
Raşit Bağzıbağlı: Büstiyerin dikiş yeri güzel değil. Belde kullanan kemer, uçaklarda taktığımız emniyet kemerleri gibi olmuş. Pantolonun dikişi güzel değil. Yüksek belli pantolon giyse daha güzel olurdu. Kerr, çuval giysem yakışır modunda geceye katılmış.
Ezra - Tuba Çetin: Takımının rengi ve kesimi şık. Fakat içindeki body maalesef ki olmamış. Öncelikle iki parça oluşu ve bel kısmında ki toka kıyafeti tatsızlaştırmış. Takım ve büstiyer arasında tarz farklılıkları var. Takımı tek başına giyse daha şık olabilirdi.