Cadde Emekli olacak mı? Mithat Körler'den açıklama

Emekli olacak mı? Mithat Körler'den açıklama

30.01.2024 - 07:05 | Son Güncellenme:

Profesyonel müzik hayatına 1977 yılında adım atan Mithat Körler, 8'inci Geleneksel Sivrihisar Dövme Sucuk Festivali'ne gelirken rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan Alişan'ın yerine sahneye çıktı. 69 yaşındaki şarkıcı, 'emeklilik' sorusuna dikkat çeken bir cevap verdi.

Emekli olacak mı Mithat Körlerden açıklama

Mithat Körler, bu yıl sekizincisi gerçekleşen Sivrihisar Dövme Sucuk Festivali'nde müzikseverlerle buluştu. Festivalde Alişan'ın olacağı duyurulurken, yolda rahatsızlana ve kaldırıldığıu hastanede apandisit ameliyatı olan şarkıcının yerine Eskişehirli sanatçı Mithat Körler sahne aldı.

Haberin Devamı

"ALİŞAN'A ACİL ŞİFALAR DİLİYORUM"

Sivrihisar Belediye Başkanı Hamit Yüzügüllü'nün de katıldığı festivalde konuklara yedi ton sucuk dağıtıldı. Sucuk kokuları eşliğinde sahneye çıkan hemşehrilerine şarkılarını seslendiren Körler, "Hemşehrilerimle buluşmaktan dolayı çok mutluyum. Sevgili Alişan'ın rahatsızlığı hepimizi çok üzdü, acil şifalar diliyorum" dedi.

Emekli olacak mı Mithat Körlerden açıklama

"NEFESİM YETTİĞİ SÜRECE SAHNEDE OLACAĞIM"

'Güneşimi Kaybettim', 'Gitme', 'Beni Sensiz Bırakma' ve 'Bir Ömür Benimle Ol' gibi parçalarıyla tanınan 69 yaşındaki sanatçı, konser sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Emekli olacak mı Mithat Körlerden açıklama

Mithat Körler, "Emekli olacak mısınız?" sorusuna, "Önümüzdeki günlerde yeni bir single çıkaracağım. Müziği çok seviyorum, müziksiz yapamam. Nefesim yettiği sürece sahnede olacağım" cevabını verdi.