Cadde Emina Sandal: Yılbaşında reis bendim

Emina Sandal: Yılbaşında reis bendim

13.01.2017 - 06:52 | Son Güncellenme:

Emina Sandal, önceki gün Akmerkez’de görüntülendi. Yeni yıla Sırbistan’da sahnede giren şarkıcı, ilk defa konseriyle ilgili açıklamalar yaptı.

Emina Sandal: Yılbaşında reis bendim

Mustafa Sandal’ın eşi Emina Sandal, önceki gün Akmerkez’de görüntülendi. Yeni yıla Sırbistan’da sahnede giren şarkıcı, ilk defa konseriyle ilgili açıklamalar yaptı. “Yılbaşında evin reisi bendim, çocuklara Mustafa baktı ben çalıştım. Gerçi oda çocukları uyutup partiye gitti” diyerek esprili bir açıklama yapan Sandal, son çıkan, 'Türkiye’de sanatçı olarak zor' haberlerine de açıklık getirdi.c Şarkıcı, "Ben öyle demek istemedim. Beni yanlış anladılar. Ben söz ve beste yapıyorum ama Türkçe’ye çok hakim olamadığım için bunu da güzel yapamıyorum. Bunu anlatmak istedim. Yanlış anlaşıldım. O yüzden Türkiye’de müzik yapmıyorum, ama Karadağ’da 14 yaşımdan bugüne sahnelerdeyim. O yüzden Tükiye’de başka işlere bakacağım” diyerek sözleri noktaladı.

Haberin Devamı

Aksiyonda olmak istiyor
Bunun dışından oyunculuğa kısa bir giriş yapan Sandal, istediği performansı alamadığının söyledi. "Ben aksiyon filmlerinde oynamak istiyorum ama henüz öyle bir teklif yok. Çocukluğumdan beri kickboks yapıyorum ve aksiyon sahnelerinde de çok başarılı olurum. Ekstrim sporlarını da çok seviyorum” diyen Sandal, iyi bir proje gelirse eşiyle çalışabileceğini söyledi. EMRAH AKÇAAY