Cadde Emre Belözoğlu'ndan yeni sezona yeni oyuncak!

Emre Belözoğlu'ndan yeni sezona yeni oyuncak!

27.07.2022 - 07:05 | Son Güncellenme:

Türk futbolunun en kariyerli oyuncularından olan, 2020 yılında yeşil sahalara veda ettikten sonra teknik direktörlük kariyerine adım atan Emre Bölzoğlu, lüks garajına yeni bir araç ekledi. Tuğba Gürevin ile mutlu bir evlilik sürdüren eski futbolcu, çocuklarının isimlerinin baş harflerinden oluşan özel plakalı lüks otomobili ile Bebek'te objekltiflere yansıdı.

Emre Belözoğlundan yeni sezona yeni oyuncak

MESUT YILMAZ / MİLLİYET
Emre Belözoğlu, futbola amatör bir kulüp olan Yenidoğan Güneşspor'da başladı. Beş yıl boyunca Zeytinburnuspor altyapısında oynadıktan sonra Temmuz 1995'te Galatasaray'a transfer oldu. Sarı-kırmızılı takımın Avrupa'nın kulüpler bazında en büyük ikinci kupasını kazandığı iskelet kadroda yer alan Belözoğlu, Süper Lig, Türkiye Kupası, UEFA Kupası ve UEFA Süper Kupası şampiyonluklarına büyük katkı sağladı. 2001 yılında, henüz 20 yaşında takım arkadaşı Okan Buruk ile birlikte Inter Milan'a transfer oldu. Temmuz 2005'te 3.8 milyon euro bonservis bedeli karşılığında Premier Lig takımlarından Newcastle United'a imza attı.

Haberin Devamı

2020'DE PROFESYONEL FUTBOLA VEDA

Temmuz 2008'de 4.5 milyon euro bedelle Fenerbahçe macerası başladı. Mayıs 2012'de İspanyol ekibi Atlético Madrid ile iki yıllık sözleşme imzaladı. İlk devre sonunda 350 bin euro karşılığında eski takımı Fenerbahçe ile yeniden anlaştı. Sarı-lacivertli kulüpte dönemin sportif direktörü Giuliano Terraneo tarafından sözleşmesinin yenilenmeyeceği açıklanınca, Temmuz 2015'te Medipol Başakşehir'e imza attı. Ocak 2017'de sezon sonu bitecek olan sözleşmesi bir yıl uzatıldı. Temmuz 2019'da bir yıllık sözleşme yaptığı Fenerbahçe'de üçüncü dönemi başlamış oldu. 25 Temmuz 2020 tarihinde profesyonel kariyerinin son maçında çıktı. 3-1 kazanılan Çaykur Rizespor karşılaşmasının 39'uncu dakikada penaltıdan attığı gol ile Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda gol ile veda etti.

Emre Belözoğlundan yeni sezona yeni oyuncak

Haberin Devamı

TEKNİK DİREKTÖRLÜK KARİYERİ

Ekim 2020'de Fenerbahçe Kulübü ile bir yıllık 'Sportif Direktörlük' anlaşması yaptı. Sarı-lacivertli yönetimi, Mart 2021'de teknik direktör Erol Bulut ile yollarını ayırırken, Bulut'un yerine 10 haftalığına geçici teknik direktör olarak Emre Belözoğlu'nu getirdi. 1 Haziran 2021'de Fenerbahçe'ye veda eden tecrübeli futbol insanı, 3 Ekim 2021 tarihinde Aykut Kocaman ile yollarını ayıran Medipol Başakşehir'de teknik direktör olarak göreve başladı ve iki yıllık sözleşmeye imza attı.

Emre Belözoğlundan yeni sezona yeni oyuncak

ÖZEL PLAKA!

Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, önceki akşam Bebek'teydi. Eski futbolcu, yeni aldığı, çocukları Zeynep Neda, Ömer Akif ve Meryem Leyla'nın isimlerinin baş harflerinden oluşan Audi RS6 ile görüntülendi.

Spor şıklığıyla dikkat çeken 41 yaşındaki teknik adam, "Hazırlıklar devam ediyor, sezona hazırlanıyoruz. Ben de arkadaşlarımla yemeğe geldim" açıklamasını yaptıktan sonra mekana giriş yaptı.

Emre Belözoğlundan yeni sezona yeni oyuncak

12 MİLYON TL!

Aynı zamanda araba tutkunu olduğu bilinen Emre Belözoğlu'nun özel plakalı yeni otomobilinin 12 milyon TL değerinde olduğu öğrenildi. Ünlü teknik diröktörün, evinin garajında 8 milyon TL değerinde bir cipi, 11 milyon TL değerinde de spor arabası bulunuyor.

Emre Belözoğlundan yeni sezona yeni oyuncak