Cadde Emre'yi Fenerbahçeli yapan güzel

Emre'yi Fenerbahçeli yapan güzel

02.09.2008 - 09:10 | Son Güncellenme:

1,5 yıldır sakladılar. Gizlice nişanlandılar. Peki ne zaman evlenecekler..

Emreyi Fenerbahçeli yapan güzel

Hürriyet Gazetesi yazarı Cengiz Semercioğlu, Emre'nin 1,5 yıldır sakladığı nişanlısını açıkladı.

EMRE'Yİ FENERLİ YAPAN GÜZEL Fenerbahçe'nin flaş transferlerinden Emre Belözoğlu'nun sevgilisinin kim olduğu uzun süredir merak ediliyordu. Hatta Fatih Terim'e damat olacağı, Terim'in küçük kızı Merve ile aşk yaşadığı dedikoduları, her iki tarafın da ısrarla yalanlamasına rağmen uzun süre konuşuldu.

Oysa bu dedikodular konuşulurken Emre, uzun süredir gözlerden uzak, sessiz sedasız büyük bir aşk yaşıyordu. Paparazziler, bütün çabalarına rağmen sevgilisini görüntülemeyi başaramadı. Emre bu konudaki bütün soruları yanıtsız bıraktı.

İŞTE EMRE'NİN MÜSTAKBEL EŞİ
Madem bu kadar çok merak ediliyor, ben açıklıyayım: Emre'nin bugüne kadar yakın çevresi hariç herkesten gizlediği aşkının ismi Tuğba

Emreyi Fenerbahçeli yapan güzel
Gürevin.. 22 yaşında olan Tuğba, Bilgi Üniversitesi Reklamcılık Bölümü mezunu. Geçen yıl okulundan başarıyla mezun olan Tuığba, Emre'yle bundan 1,5 yıl önce bir arkadaş toplantısında karşılaştı. Emre'nin İngiltere'de futbol oynadığı dönemde İstanbul'da tanışan genç çift, kısa sürede arkadaşlıklarını ilerletti.

EMRE MEDYAYA YANSIMASINI İSTEMEDİ
Emre bu konunun yazılıp çizilmesini hiç istemediği için de ilişkilerini 1,5 yıldan buyana hep gözlerden uzak yaşadılar. Emre'nin Fenerbahçe'ye transfer olmasında en büyük nedenlerden biri de Tuğba'ydı.. Çünkü Emre, Türkiye'ye dönerek evlenmeyi planlıyordu. Bir süredir evlilik planları yapan çift bunun için Tuğba'nın okulunu bitirmesini, Emre'nin de askerliğini yapmasını beklediler. Tuğba okulun bitirdi. Emre Fenerbahçe'ye transfer olup bu yaz askerliğini tamamlayınca evlilik önündeki en büyük engeller kalkmış oldu.

ARALARINDA NİŞAN YAPTILAR Emre askere gitmeden önce aralarında nişanlanan çift, bir süre önce de evlilik kararı aldı. Ve bundan 15 gün önce Emre ilk kez nişanlısıyla birlikte ortaya çıkıp Var mısın Yok musun'un yapımcısı Esat Yontunç'un düğününe katıldı. Fatih Terim'in de nikah şahidi olduğu düğünde, ilk kez nişanlısıyla gözler önüne çıkan Emre Belözoğlu, davetlilerin ilgi odağı oldu.