Cadde En ‘baba’ sünnet

En ‘baba’ sünnet

30.06.2000 - 00:00 | Son Güncellenme:

En ‘baba’ sünnet

En ‘baba’ sünnet


Bezha Uygur'un oğulları Nejat ve Behzat’ın sünnet düğünü, sanatçılarla yeraltı dünyasının ünlülerini buluşturdu


       Kanal D'nin sevilen yıldızlarından Behzat Uygur, oğulları altı yaşındaki Nejat ile 10 yaşındaki Behzat'ı Beykoz Acarkent'te düzenlenen törenle sünnet ettirdi. Çok sayıda davetlinin katıldığı gecede Türk Sanat Müziği'nin ünlü ismi Bülent Ersoy şarkı söyledi. Elvir Boliç ve İlkay Felek'in kirvelik yaptığı düğüne ünlü babalardan Tophaneli Arap Nasri, Necdet Ulucan, Yılmaz Akçadağ ile Susurluk sanıklarından Sami Hoştan katıldı. Bu isimler Uygur'un kayınpederi Hüseyin Gülen'in davetlisi olarak törende yer aldı. Düğünde sanat dünyasını ise Gazenfer Özcan - Gönül Ülkü, Metin - Eda Özüklü, Yılmaz Morgül, Hülya Avşar, Özcan Deniz, Şevval Sam - Veli Çelik, Gülben Ergen, Osman Yağmurdereli ve Hilmi Topaloğlu temsil etti.

       Para yağdı
       Bülent Ersoy'dan önce sahneye çıkan Mezdeke grubu, önce Hülya Avşar'ın masasına giderek dans etti, daha sonra tanınmış işadamı Osman Cevahiroğlu'nun kızları Mine Cevahiroğlu ile Hatice Bostanoğlu, Mezdeke grubunu paraya boğdu.
       En büyük baba
       Pek neşeli olduğu gözlenen dede Nejat Uygur davetliler arasında yer alan ünlü babalardan Tophaneli Arap Nasri ile Necdet Ulucan ile tanıştı. Babaların oturduğu masaya giderek espriler yapan Uygur, "Benim için en büyük baba Süleyman Baba'dır" dedi. Daha sonra sahneye çıkan Bülent Ersoy ise Susurluk skandalıyla gündeme gelen Sami Hoştan'ın elini öptü.