Cadde En tatlı aşk annelik

En tatlı aşk annelik

13.05.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

Cemiyet hayatının ünlü isimleri anneliği tarif etti ve çocukları için gelecekte nasıl bir dünya hayal ettiklerini anlattı.

En tatlı aşk annelik

‘Büyülü bir his’

Haberin Devamı

Anne olmak yasadığım hiçbir duyguya benzemiyor. Bedenimin dışında bir kalbe daha sahip oldum. Büyülü, kopmaz, sımsıkı bir sevgi bağı oluştu. Onlar için istismarın, şiddetin, filmlerde dahi olmadığı, kimsenin omuzlarına tonlarca yük koyamadığı
bir dünya hayal ediyorum.

En tatlı aşk annelik

‘Allah’ın mucizesi’

Anne olmak, koşulsuz sevgiyi ve Allah’ın mucizesi olduğumuzu en güzel ifade eden duygu...Ben hiçbir çocuğun savaşı tecrübe etmeyeceği, temel çocuk haklarının olduğu ve sevgi dolu bir dünya düşlüyorum.

En tatlı aşk annelik

‘Her şeyi annelikle keşfettim’

Sabır ve her türlü insani potansiyelimi annelikle keşfettim. İnsan, o kadar canı gonülden emek veriyor ki, ondan o kadar bağlanıp seviyor yavrusunu... Yalnız çocuklar için değil elbette, hepimiz için huzurlu, güvenli ve insani değerlerin önemsendiği bir dünya diliyorum.

Haberin Devamı

En tatlı aşk annelik

‘Hesapsız fedakârlık’

Şartlar ne olursa olsun, koşulsuz ve limitsiz sevgiyle kalbinin dolup taşmasıdır annelik... Çocuklarımızın, düşüncelerini özgürce ifade edebildiği, fikirlerinden dolayı yargılanmadığı, ayrımcılığa uğramadığı, adil ve temiz bir dünya diliyorum.

En tatlı aşk annelik

‘Koşulsuz sevgiyi öğrendim’

Anne olmak, Allah’ın kadınlara verdiği bir hediyedir. Annelik insana koşulsuz sevmeyi öğretir. Ben çocuğunu çok severek büyüten bir kadınım... Bütün çocukların büyük bir sevgiyle büyütülmesi gerektiğini düşünüyorum.

En tatlı aşk annelik

‘Bitmeyen aşk’

Anne olmak dünyanın en muhteşem duygusu.... Koşulsuz sevgi ve bitmeyen aşk... Tabii ki ben de herkes gibi huzurlu, mutlu, cocukların güvende olacağı bir dünya hayal ediyorum.

En tatlı aşk annelik

‘Keyifli bir yolculuk’

Anne olmak, gerçekten çok keyifli bir yolculuk. Hem çocuğunuzu hem de kendinizi yeniden keşfetmenin adı... Sevgi dolu, vicdanlı ve yetenekli çocukların, kendi güzel dünyalarını yaratacaklarından şüphem yok. Yeter ki, biz onları bu doğrultuda yetiştirelim...

En tatlı aşk annelik

‘Çocuklar barış içinde yaşasın’

Allah’ın kadınlara verdiği en güzel ayrıcalık, olağanüstü bir duygu... Dünya çocuklarının barış içinde yaşamasını, sağlıklı ve iyi bir eğitim almasını dilerim. Daha temiz ve yeşil bir dünyada, gelecekleri aydınlık çocuklar hayal ediyorum.

Haberin Devamı

En tatlı aşk annelik

‘Mucizeye tanıklık etmek’

Anne olmak, muhteşem bir duygu... Her an mucizeye tanıklık etmek ve koşulsuz sevgiyle tanışmak insanı daha önce bilmediği bir huzurla tanıştırıyor. Dünyayı, yavrularımızın hak ettiği hayatı yaşabilecekleri bir yer yapmak isterdim.

En tatlı aşk annelik