Cadde Enerjik konser

Enerjik konser

11.08.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

Hande Yener, her şarkısını özel şovlarla süslediği Açıkhava konserinde beş bin kişiye seslendi. Enerji taşını gösteren şarkıcı, “Onun sayesinde yerimde duramıyorum” dedi

Enerjik konser

Hande Yener önceki akşam Harbiye Açıkhava’da konser verdi. Dev kafes ve iki yangın merdiveninin kurulduğu sahnede her şarkı için özel şovlar sergileyen Yener, muhabirlerin karşısına bir enerji taşıyla çıktı. Şarkıcı, “Bu taşı yıllar önce hediye olarak almıştım. Şimdi onun sayesinde yerimde duramıyorum” dedi.

Konsere yeni şarkılarından ‘Mor’ ve ‘Kısmetse Olur’la başlayan şarkıcıyı izlemeye gelen ünlü isimler arasında Murat Dalkılıç, Hakan Akkaya, Yeşim Salkım, Müjde Uzman, Simge Sağın, Gonca Vuslateri ve eşi Edip Burak Ertoğan vardı. Konserin ortalarında ‘Memleketim’ şarkısını seslendiren Yener’e beş bin kişi Türk bayraklarıyla eşlik etti.

Haberin Devamı

‘Merve gaza geliyor’

Hande Yener’le düet yapan Murat Dalkılıç, “Önümüzdeki sene sinema filmi yapacağız” dedi. Eşi Merve Boluğur’un albüm teklifleri aldığını söyleyen şarkıcı,“Merve güzel gaza geliyor bu aralar. ‘Asla albüm yapmaz’ gibi bir şey yok” şeklinde konuştu.

‘İki yıl çocuk düşünmüyoruz’

Enerjik konser


Geceye eşi Edip Burak Ertoğan’la katılan Gonca Vuslateri, “Hep pasaklı giyinirim. Bugün Deniz Berdan kıyafeti tercih edip şık olmak istedim” dedi. Çift, çocuk planlarıyla ilgili soruya “En az iki yıl daha düşünmüyoruz” yanıtını verdi.