Cadde ‘Enteresan bir duygu’

‘Enteresan bir duygu’

17.01.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Üç ay önce kızı Ada Siena’yı kucağına alan Arda Türkmen, “Baba olmak çok enteresan bir duygu... Bir bağ kurduğumuzu hissediyorum” dedi.

‘Enteresan bir duygu’

Arda Türkmen, Kanal D’de ekrana gelen ‘Set Ekstra’ programına konuştu. Eşi Melodi Elbirliler’le üç ay önce kızı Ada Siena’yı kucağına alan şef, “Baba olmak çok enteresan bir duygu... Altını değiştirmek, temizlemek, yıkamak, oynamak, kundaklamak ve uyutmak gibi her şeyiyle ilgileniyorum. Bunların her etabında bizzat olmak istiyorum. Bir bağ kurduğumuzu hissediyorum” şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

‘Enteresan bir duygu’

‘Üç Kız Kardeş’ dizisinde rol Özgü Kaya, ‘Arda ile Omuz Omuza’ programına konuk oldu. Güzellikle ilgili konuşan oyuncu, “Güzelliğin içten geldiğine inanıyorum” dedi

Türkmen, “Kızınızdan bahsederken sanki bir düğümlenme söz konusu” sözlerine ise, “Biraz geç baba oldum. Ama sonuçta bunun yaşı yok. İnsan ne zaman buna hazır hissediyorsa, o zaman olmalı. Çok keyifli, eğlenceli ve uykusuz bu arada... Geçirdiğimiz her vaktin bir daha geri gelmeyeceğini düşünerek, kıymetli kılmaya çalışıyoruz. Mutfağa ilgi duyarsa onu yönlendirmeye çalışırım” dedi.