Cadde Ergün Demir'in yeni hayatı: Toprak yalan söylemez

Ergün Demir'in yeni hayatı: Toprak yalan söylemez

25.04.2022 - 19:54 | Son Güncellenme:

Kanal D ekranlarında 2006-2009 yılları arasında izleyici karşısına çıkan 'Binbir Gece' adlı dizide canlandırdığı 'Ali Kemal' karakteriyle şöhreti yakalayan Ergün Demir, artık Giresun'a bağlı Tepeköy'de yaşıyor. Doğayla iç içe bir yaşam sürdüren ünlü oyuncu, köy hayatını sosyal medyadan takipçileriyle paylaştı.

Ergün Demirin yeni hayatı: Toprak yalan söylemez

2015 - 2018 yılları arasında yaşadığı Arjantin’de; katıldığı dans yarışması, akabinde orada iki tiyatro oyununda rol alarak popüler bir hayat sürdürdü. 2018’de Türkiye’ye dönen oyuncu, ‘Şah Şehriyar’ karakteriyle başrol olarak ‘Binbir Gece Masalları’ adlı tiyatro oyununda rol aldı. Oyuncu adaylarına dersler verdi, workshoplar yaptı.

Haberin Devamı

'Binbir Gece', 'Es Es', 'Fatih Harbiye' gibi dizilerde de rol alan Ergün Demir, İstanbul'un karmaşasından kaçan isimler arasında yer alıyor. Ünlü oyuncu, bir süredir memleketi Giresun'a bağlı Tepeköy'de yaşıyor.

"TOPRAK YALAN SÖYLEMEZ"

'Binbir Gece' adlı dizide canlandırdığı 'Ali Kemal' karakteriyle adını duyuran 52 yaşındaki oyuncu, doğayla iç içe bir yaşam sürdürüyor.

Ağustos - Eylül döneminde fındıkla uğraşan Demir, şimdilerde ise sebze meyve üretiyor. O anları sosyal medya hesabından da yayınlayan oyuncu, bu karesini "Toprak yalan söylemez, hile bilmez" notuyla paylaştı.

Ergün Demirin yeni hayatı: Toprak yalan söylemez