Cadde ERKEK, ŞUURSUZLUĞUNDAN ALDATIR

ERKEK, ŞUURSUZLUĞUNDAN ALDATIR

07.01.2010 - 00:43 | Son Güncellenme:

Kenan İmirzalıoğlu ile ilişkilerinde beş yılı geride bırakan, Zeynep Beşerler, ihanet ve ayrılık haberlerine son noktayı koydu: “Ben Kenan’ı gözüm kapalı seviyorum!

ERKEK, ŞUURSUZLUĞUNDAN ALDATIR

Türkler Çıldırmış Olmalı’ filmiyle beyazperdede de adından söz ettiren Zeynep Beşerler, Tarkan’la başlayan serüveninden geldiği noktaya kadar kariyerini, ayrılıp barışma dedikodularından evlilik hakkındaki düşüncelerine kadar özel hayatını Hafta Sonu’na anlattı...

‘Sizi Seviyorum’ filminde Emre Altuğ ile birlikte rol aldınız. Filmde ihanete uğrayan bir kadın vardı. Filmin belki biraz da bu kadar sevilip izlenmesinin nedeni hemen herkesin yaşadığı bir konuyu içermesi. Sizce erkekler neden aldatır?
Bence erkekler şuursuzluklarından aldatır!

Bir anda gaza geliyorlar ve bu hatayı yapıyorlar. Ama son pişmanlık fayda etmiyor. Bavullarıyla birlikte kapının önüne konu veriyorlar. Bence bu onların biraz hayvansal dürtülerinden kaynaklanıyor. Peki aldatmayan erkek var mıdır size göre?
Vardır. Bir erkek mutlaka aldatır diye bir kural olamaz. Varsa da ben bu kuralı kabul etmiyorum.

İhanete uğradınız mı hiç?
Çok şükür hayır! Yani bildiğim kadarıyla uğramadım.

Sizce aldatılan kadın susmalı mı? İhanet ne koşullarda affedilebilir?
Valla o kadının kendi kişiliğine bağlı. Ama ihaneti affetmek kadınların ‘aileyi’ bozmamak için çoğunlukla affettiği bir durum. Hani anne düşünür ya “Aman çocuk kötü etkilenmesin, şöyle olmasın, böyle olmasın” gibi. Belki kadınlar bu yüzden affediyor ama bu tabii ki kadından kadına değişir.

Siz affeder miydiniz?
Sanmıyorum! Affetmem için bir gereklilik yok. Çünkü ilk başta evli bile değilim.

‘Kenan’la arızalı tepleriz’
Kenan İmirzalıoğlu’yla rol alacağınız projeler yok mu?
Yani şu an için yok ama olursa sinema filmi olur. Dizi olması taraftarı değiliz.

Neden?
Sürekli birlikteyiz zaten; işte birlikte, evde birlikte... O zaman o ilişki yürümez, perişan olur. İnsan sevgilisiyle sürekli burun buruna aynı işte yapamaz. Seni de yıpratır, karşındakini de yıpratır ve ilişkiyi ciddi şekilde zarara uğratır. Ee, iş konusunda ikimiz de arızalı tipleriz, haliyle sürekli kavga ederiz.

Birlikteliğiniz nasıl gidiyor?
Çook güzel! Beş buçuk yıl bitti, altıya geliyoruz.

Evlenmeyi düşünmüyor musunuz?
Yok, hayır düşünmüyoruz şu an için. Şimdilik böyle iyi, zamanı geldiğinde olacak ama daha var. Biz bu halimizden mutluyuz.

Erkeklere güven olmaz derler.
Bence de doğru derler.

Siz de temkinli yaklaşanlardan mısınız, yoksa gözü kapalı sevdiğine inananlardan mı?
Valla ben Kenan’ı gözüm kapalı seviyorum! En başta kalbine çok güveniyorum, kişiliğine çok güveniyorum.

Bu haberler ilişkinizi nasıl etkiliyor?
Hiiiiiç umurumuzda olmuyor, öyle söyleyeyim. Onlar yazdığıyla kalıyorlar. Bu haberlerden dolayı ayrılmamızı falan mı bekliyorlar onu da anlamış değilim. Ama beceremeyecekler. Yani bir gün ayrılırsak, bu asla üçüncü kişi tarafından olmayacak.