Cadde Ersay Üner kim, kaç yaşında? Ersay Üner nereli, evli mi? İşte şarkıları ve biyografisi!

Ersay Üner kim, kaç yaşında? Ersay Üner nereli, evli mi? İşte şarkıları ve biyografisi!

01.05.2021 - 19:41 | Son Güncellenme:

İBO Show konukları arasında bulunan Ersay Üner ile ilgili izleyiciler arayışa geçti. Ersay Üner kimdir, kaç yaşında sorularına cevap arayanlar, Ersay Üner şarkıları hakkında da bilgi almak istiyor. İşte Ersay Üner'in biyografisi haberimizde...

Ersay Üner kim, kaç yaşında Ersay Üner nereli, evli mi İşte şarkıları ve biyografisi

1 Mayıs 2021 Cumartesi günü İBO Show konukları arasında olan Ersay Üner'in hayatı merak konusu oldu. Sevilen şarkıları ve büyüleyen sesiyle dikkat çeken isimler arasında bulunan Ersay Üner'in hayatına dair bilinenleri haberimize ekledik.

Haberin Devamı

ERSAY ÜNER KİMDİR?

7 Ekim 1978'de doğan Ersay Üner Türk pop müzik şarkıcısı, şarkı sözü yazarı ve besteci. Demet Akalın için yazıp bestelediği şarkılarla 2000'lerde Türkiye'de tanınmaya başladı.

Konya Seydişehir doğumlu müzisyen, babasının memur olarak görev yaptığı belediye düğün salonunda müzikle tanıştı.

Ersay Üner'in imza attığı şarkılar arasında; "Afedersin", "Bebek", "Herkes hak ettiği gibi yaşıyor", "Mucize", "Tatil", "Unuttum"; Nâlân'ın "Gücüm Yetmez", Ebru Gündeş’in "Söyleyin", "Kızıl Mavi"; Ziynet Sali'nin "Hava Hoş"; Sibel Tüzün'ün "Yaz Aşkı"; bulunmaktadır.

Özel yaşamı

2017 yılında uzun süredir birlikte olduğu oyuncu Büşra Pekin ile evlilik kararı almışlardır. Kasım 2019'da, çift ayrılma kararı aldı.

Haberin Devamı

Diskografi

Albümleri

Nokta (2019)

Single'ları

"Yürüdüm" (2015)
"Tatlım Tatlım (Orijinal Film Müziği)" (2017)
"Tatlım Tatlım (Bayraşa Remix)" (2017)
"İki Aşık" (2017)
"Seni Soruyorlar" (2021)