Cadde Eşi Özlem Ada Şahin'e villa mı aldı? Berkay'dan açıklama geldi

Eşi Özlem Ada Şahin'e villa mı aldı? Berkay'dan açıklama geldi

14.08.2023 - 12:55 | Son Güncellenme:

Özlem Ada Katipoğlu ile 30 Ağustos 2016 tarihinde niâah masasına oturan Berkay Şahin, "eşine Alaçatı'dan villa aldığı" haberiyle magazin gündemine gelmişti. İki çocuk babası 41 yaşındaki popçu, 'milyon dolarlık hediye' iddiasını yanıtladı.

Eşi Özlem Ada Şahine villa mı aldı Berkaydan açıklama geldi

Berkay Şahin, önceki akşam Kıbrıs'ta bir otelde müzikseverlerle buluştu. Sahne öncesi basın mensuıplarının sorularını yanıtlayan şarkıcı, "Eğlenip eğlendireceğim, Kıbrıs'ı çok özlemişim" dedi.

Haberin Devamı

1.1 MİLYON DOLAR!

Berkay'ın, eşi Özlem Ada Şahin'e büyük bir jest yapıp, İzmir Alaçatı'dan villa hediye ettiği iddia edilmişti. Ünlü popçunun, yeni aşk yuvaları için 1.1 milyon dolar (yaklaşık 30 milyon TL) ödediği ileri sürülmüştü.

Eşi Özlem Ada Şahine villa mı aldı Berkaydan açıklama geldi

"ARYA DOĞMADAN ÖNCE ALMIŞTIM"

"Eşine villa aldığı" yönünde basına yansıyan yönündeki haberlerin sorulması üzerine Berkay, "Ben o evi kızım Arya (2017 yılında dünyaya geldi) doğmadan önce almıştım ama haberi daha yeni çıktı. Sevdiklerime, eşime ve aileme imkanlarım doğrultusunda elimden geleni yapmaya çalışıyorum" yanıtını verdi.

Eşi Özlem Ada Şahine villa mı aldı Berkaydan açıklama geldi

"DISNEY PLUS ÜYELİĞİMİ İPTAL ETTİRDİM"

Disney Plus’ın 'Atatürk' dizisini yayınlamama kararıyla ilgili olarak ise Berkay, "O konuda sadece kendi adıma konuşabilirim. Tartışılcak konu değil, ben üyeliğimi iptal ettim. Kimsenin ne söylediği umurumda değil, ben çocuklarımı da Atatürk ilkelerine göre yetiştiriyorum. Benim için hassas bir nokta" ifadelerini kullandı.

Eşi Özlem Ada Şahine villa mı aldı Berkaydan açıklama geldi