Cadde Eşi turnesini bırakıp yanına koşmuştu! Karnındaki bebeği ameliyat etmişler

Eşi turnesini bırakıp yanına koşmuştu! Karnındaki bebeği ameliyat etmişler

08.09.2023 - 07:05 | Son Güncellenme:

Geçtiğimiz sene müzisyen Travis Barker ile dünyaevine giren reality şov yıldızı Kourtney Kardashian; tüp bebek tedavisini bırakmasının üzerinden 10 geçmesinin ardından hamile olduğunu duyurmuştu. Bebeğinin kucağına almak için gün sayan ünlü ismin karnındaki oğluyla birlikte büyük bir tehlike atlattığı ortaya çıktı.

Eşi turnesini bırakıp yanına koşmuştu Karnındaki bebeği ameliyat etmişler

Kardashian-Jenner kardeşlerin 'en sakin' bireyi olarak gösterilen ve özel hayatını geri planda yaşamayı tercih eden Kourtney Kardashian (44), uzun yıllardır arkadaş olduğu müzisyen Travis Barker (47) ile geçtiğimiz yıl dünyaevine girmişti. Eski sevgilisi Scott Disick'ten üç çocuğu olan Kardashian ile eski eşi Shanna Moakler'dan iki çocuğu olan Barker, birlikte de bir çocuk sahibi olmak istemiş ve tüp bebek tedavisine başlamışlardı.

Haberin Devamı

Uzun süre tedavi gören Kourtney, "Tüp bebek tedavisi kesinlikle bana hem zihinsel, hem de fiziksel olarak zarar verdi" diyerek, bebek sahibi olma düşüncelerini rafa kaldırdığını açıklamış ve tedaviyi bırakmıştı.

Eşi turnesini bırakıp yanına koşmuştu Karnındaki bebeği ameliyat etmişler

MÜJEDELİ HABER!

Kardashian, tüm bunların ardından geçtiğimiz aylarda eşine bir sürpriz yaparak, hamile olduğunu duyurmuştu. Reality şov yıldızı, Barker Blink-182 konserinde sahneye çıktığında; "Travis, hamileyim" yazılı bir pankart açmıştı. Yaklaşık 10 ay önce tüp bebek tedavisini bırakan Kourtney, daha sonra Instagram sayfasında sürpriz açıklamanın bir videosunu paylaşarak; bebek haberini doğrulamıştı.

Eşi turnesini bırakıp yanına koşmuştu Karnındaki bebeği ameliyat etmişler

ACİL DURUM NEDENİYLE TURNESİNİ İPTAL ETTİ

Erkek çocuk bekleyen ikiliden Kardashian, son olarak hayranlarını korkutan bir haberle gündeme geldi. Travis Barker, geçtiğimiz hafta müzik grubunun turnesini 'acil bir ailevi durum' sebebiyle bırakarak eşinin yanına koştu.

Haberin Devamı

"BEBEĞİMİZİN HAYATINI KURTARDILAR"

Acil durumun ne olduğu ise dün ortaya çıktı. Kardashian, 224 milyon takipçisi bulunan Instagram hesabından yaptığı açıklamada karnındaki bebeğinin acil bir ameliyata girmek zorunda kaldığını söyleyerek; şu ifadeleri kullandı:

Bebeğimizin hayatını kurtardıkları için inanılmaz doktorlarıma sonsuza dek minnettar kalacağım. Hastanede yanımda olmak ve sonrasında benimle ilgilenmek için turdan yanıma koşan kocama sonsuza dek minnettarım. Ve anneme, bu süreçte elimden tuttuğu için teşekkür ederim.

Eşi turnesini bırakıp yanına koşmuştu Karnındaki bebeği ameliyat etmişler

"Geçmişte gerçekten kolay üç hamilelik geçirmiş biri olarak, acil fetal ameliyata girme korkusuna hazırlıklı değildim. Benzer bir durum yaşamamış hiç kimsenin bu korku hissini anlayabileceğini sanmıyorum. Hamileyken bebekleri için savaşmak zorunda kalan annelere karşı yepyeni bir anlayış ve saygı duyuyorum. Tanrı'ya şükürler olsun. Hastaneden karnımda oğlumla ve güvende olarak çıkmak en büyük lütuftu."

Eşi turnesini bırakıp yanına koşmuştu Karnındaki bebeği ameliyat etmişler

FETAL AMELİYAT NEDİR?

Bu cerrahi yöntemde anne uyutulduktan sonra, alt karın bölgesinden bir kesi açılarak rahim görüntülemesi yapılır. Rahim açıldıktan sonra fetüs içerisinde cerrahi onarım yapıldıktan sonra işlemler tamamlanır ve rahim kapatılarak ameliyat sonlandırılır.