Cadde 'Eşime mesaj atan, hatta fotoğraflarını yollayan kadınlar olduğunu öğrendim!'

'Eşime mesaj atan, hatta fotoğraflarını yollayan kadınlar olduğunu öğrendim!'

01.12.2023 - 08:37 | Son Güncellenme:

Beş yıl önce keman sanatçısı Utku Barış Andaç ile nikâh masasına oturan Aydilge, sosyal medya hesabından paylaştığı bir videoda eşine mesaj ve fotoğraf atan kadınlar olduğunu dile getirdi. Ünlü şarkıcı, "Birkaç şey söylemek istiyorum" diyerek konuyla ilgili açıklama yaptı.

Aydilge, 2018 yılında keman sanatçısı Utku Barış Andaç ile nikah masasına oturmuştu. Şarkıcı, modacı Hanse Altın imzalı, 17'nci yüzyıl Barok Dönemi'ne ait gelinlik giymişti.

Haberin Devamı

Aydilge daha önce yaptığı açıklamada "Biz sadece şimdiki hayatlarımızda değil, geçmiş yaşamlarımızda da bir arada olduğumuza ve birbirimizin ruh eşi olduğumuza inanıyoruz. Bu yüzden de 17'nci yüzyıl Barok dönemine ait özel bir konsept hazırlattık" demişti.

Eşime mesaj atan, hatta fotoğraflarını yollayan kadınlar olduğunu öğrendim

"EŞİM BU PROFİLLERİ ENGELLEYİP GEÇİYOR"

Ünlü isim, son olarak sosyal medya hesabından yayınladığı bir video ile gündeme geldi. Eşine mesaj ve fotoğraf atan kadınlar olduğunu dile getiren şarkıcı, şu ifadeleri kullandı:

Sevgili eşim Utku'ya flörtöz mesajlar atan, hatta bir takım resimlerini yollayan kadınlar olduğunu öğrendim. Eşim bu profilleri engelleyip geçse de ben birkaç şey söylemek istiyorum.

Eşime mesaj atan, hatta fotoğraflarını yollayan kadınlar olduğunu öğrendim

"BİR ERKEĞİN SEVGİSİNİN HAYATTAKİ EN ÖNEMLİ ŞEY OLDUĞU DAYATILDI"

"Bize hep bir erkeğin sevgisinin, onayının hayattaki en değerli şey olduğu dayatıldı. Kadın başımıza eksik ya da yarımmışız da başımızda bir erkek olması bizi değerli kılacak en önemli şeymiş gibi düşündürtüldü."

Haberin Devamı

Eşime mesaj atan, hatta fotoğraflarını yollayan kadınlar olduğunu öğrendim

"Evet, erkek egemen bir dünyada yaşadığımız için çoğu zaman kendi değerimizi erkeklerin beğenisi üzerinden belirliyoruz. ama biz bundan ibaret değiliz. Evli bir kadının kocasını elde etmekse bazıları için hemcinslerini elemek, rakibine gol atmak gibi hissettiriyor olabilir."

Eşime mesaj atan, hatta fotoğraflarını yollayan kadınlar olduğunu öğrendim

"EŞİMİ ELDE ETMEK SİZİ BAŞARILI KILMAYACAK"

"Ama benim eşimi ya da başka bir erkeği elde etmek sizi başarılı ya da şampiyon kılmayacak. Asıl madalyalar sizin hayata kattıklarınızdan ve ürettiklerinizden gelecek. Biz birbirimizin acısı üzerinde tepinerek dans edecek rakipler değiliz. Biz kız kardeşleriz."