Cadde Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölüm bu akşam var mı? EDHO 166. bölüm fragmanı yayınlandı

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölüm bu akşam var mı? EDHO 166. bölüm fragmanı yayınlandı

29.09.2020 - 17:00 | Son Güncellenme:

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz izleyicisini heyecanlandıran fragman... Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni sezon bölümleri beklenirken yeni bölüm fragmanı yayınlandı. 166. bölüm ile yeni sezona başlayacak olan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin kadrosuna sürpriz isimler de dahil oldu. Peki, EDHO ne zaman başlayacak?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölüm bu akşam var mı EDHO 166. bölüm fragmanı yayınlandı

ATV ekranında yayınlanan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi yeni sezon bölümleri izleyici tarafından merakla bekleniyor. Dizinin yeni sezon çekimleri geçtiğimiz haftalarda başladı ve yeni bölümden ilk fragman yayınlandı. Peki, EDHO 166. bölüm ne zaman yayınlanacak?

Haberin Devamı

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 166. BÖLÜM NE ZAMAN?

Dizinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Oktay Kaynarca, Sanem Çelik, Ozan Akbaba, Yunus Emre Yıldırımer ve Hüseyin Avni Danyal gibi isimlerin başrolünü paylaştığı dizinin kadrosuna Pelin Akil dahil oldu.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın yeni sezon kadrosuna Pelin Akil ile birlikte, Diriliş Ertuğrul ve Muhteşem Yüzyıl dizilerinde gösterdiği performansla dikkat çeken Engin Benli ve Kurtlar Vadisi'nde Nizamettin Güvenç karakterini canlandıran Adnan Biricik, Ünal Silver, Hakan Atalay, Erol Babaoğlu ve Gizem Arıkan da dahil oldu.

EDHO 166. bölümün ne zaman yayınlanacağı ise henüz netleşmedi.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ YENİ SEZON FRAGMANI