Cadde 'Esmer olsaydım bugün görüşemediğim işlerden de teklif gelirdi'

'Esmer olsaydım bugün görüşemediğim işlerden de teklif gelirdi'

28.04.2023 - 09:26 | Son Güncellenme:

Komedyen olmak isteyen bir gencin hikayesini konu alan ‘Doğu’ dizisinin ekibi, ikinci sezonu kutlamak için geçtiğimiz akşam Uniq BKM Mutfak’ta bir araya geldi. Başrol oyuncusu Doğu Demirkol ve rol arkadaşı Ege Kökenli, basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Temmuz 2022'de Lior Ahituv ile evlenen Kökenli'ye, "Esmer olsaydım kariyerim çok başka yerlerde olurdu" şeklindeki sözleri hatırlatıldı.

Esmer olsaydım bugün görüşemediğim işlerden de teklif gelirdi

2015 yılında hayatını kaybeden usta sanatçı Levent Kırca ve Oya Başar'nın kızı Ayşe Kırca ile bir süredir aşk yaşayan Doğu Demirkol, sevgilisi ile poz verdi.

Haberin Devamı

"ENTERESAN BİR HAYATIM VAR"

İkinci sezon için güzel tepkiler aldığını belirten ünlü komedyen, "Herkesin ilgisi çok güzel. Dizi komedyen olmak isteyen bir gencin hikayesini anlatıyor. Benim biraz enteresan bir hayatım var. Çevremdeki insanlar zaten bana bir senaryo yazmam için gerekli malzemeyi verdi, ben de bunları insanlarla paylaşmaya çalışıyorum’ dedi.

Esmer olsaydım bugün görüşemediğim işlerden de teklif gelirdi

"YEDİ SENE SONRA EVLENDİK"

Dizide 'Zeynep' karakterine hayat veren Ege Kökenli de kameraların karşısına geçti. Özel hayatının yolunda olduğunu belirten oyuncu, "Her şey yolunda. Yedi sene sonra evlendik biz. 8'inci senemiz, mutluyuz şükür" dedi.

Esmer olsaydım bugün görüşemediğim işlerden de teklif gelirdi

"GÜNDELİĞE GİDEN SARIŞIN KADIN ROLÜ YOK"

Geçtiğimiz aylarda verdiği röportajda "Esmer olsaydım kariyerim çok başka yerlerde olurdu" açıklamasını yapan Kökenli, "Esas istediğim hep aynı karakterleri oynamamak. Her söylediğimde yanlış anlaşılıyor. Bizde bir karakteri güzel canlandırdığınızda hep aynı tarzda iş geliyor. Ama ben iş seçerken hep farklı bir şey olmasını istiyorum. Aynı karakter olunca sıkılıyorum. Bu işi seçme sebebim çok farklı şeyler yapabilmekti. Bugün kumralım, öncesinde de sarışındım. Bakın televizyonlara sarışın bir başrol göremezsiniz veya gündeliğe giden sarışın bir kadın rolü yok. Ben esmer olsaydım bugün görüşemediğim işlerle de görüşüyor olabilirdim" ifadelerini kullandı.