Cadde Esra Balamir: Dilan Polat geçmişte iş kurmak için benden yardım istemişti!

Esra Balamir: Dilan Polat geçmişte iş kurmak için benden yardım istemişti!

08.11.2023 - 07:10 | Son Güncellenme:

Sunucu ve oyuncu Esra Balamir, Nişantaşı Citys'te görüntülendi. Cezaevinde olan fenomen Dilan Polat hakkında "Lüks içindeki hayatını görünce sosyal medya kurgusu sandım. Şöhret zehirli bir şey" dedi. Balamir, günlerdir gündemden düşmeyen Polat'ın geçmişte iş bulmak için kendisinden yardım istediğini söylemişti.

Esra Balamir: Dilan Polat geçmişte iş kurmak için benden yardım istemişti

"Suç Gelirlerinin Aklanmasının Önlenmesi, Vergi Usul Kanunu ile Futbol ve Diğer Spor Müsabakalarında Bahis ve Şans Oyunları Düzenlenmesi kanunlarına muhalefet" suçlarından soruşturma başlatılan Engin ve Dilan Polat çiftinin de aralarında bulunduğu 18 şüpheliden 12'si tutuklanmıştı. Tutuklananlar geniş güvenlik önlemleri altında Silivri'deki Marmara Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'na getirilmişti.

Haberin Devamı

"YATIRIM AMAÇLI DEĞİL, TAKSİTLE ALIYORUM"

Dilan Polat'ın geçtiğimiz yıllarda fotoğrafçılığını yaptığı sunucu ve oyuncu Esra Balamir, Nişantaşı Citys'te görüntülendi. Tarzıyla dikkat çeken oyuncu tektaş yüzük takmayı sevdiğini söyleyip "Onları kendim aldım. Kuyumcum bile ileride, taksitle alıyorum. Yatırım amaçlı değil, takmak için alıyorum" dedi.

"BANA GELENE KADAR SOYACAK KİMLER VAR"

Balamir, "Pahalı aksesuarlarla dışarı çıkarken endişeniz oluyor mu?" sorusuna, "Adanalıyım. Hiçbir şeyden korkmuyorum. Tabii gittiğim yere bağlı... Alakasız bir semte gitsem kendi alanım dışında belki ürkerdim. Bana gelene kadar soyacak kimler var" yanıtını verdi.

Esra Balamir: Dilan Polat geçmişte iş kurmak için benden yardım istemişti

"ÇOK ÜZGÜNÜM ONLAR ADINA"

Balamir, para aklama iddiasıyla cezaevinde olan eski fotoğrafçısı Dilan Polat için "Çok üzgünüm onlar adına... Çocukları var. Hiç kimsenin kötülüğünü istemem. Hayat tercihlerden ibaret. Pembe dizi izler gibi baktım. Eskiden tanıyorum. Şaşkınlıkla baktım. Güzellik merkezi var, acaba ondan mı oldu dedim? Sonrasında çıkan tabloda olanlar çok üzücü... O hayatını görünce sosyal medya kurgusu sandım. Bir anda olabilecek bir şey değil. Geçmişte iş bulmak için yardım istemişliği vardı. Klibimin fotoğrafını çekti. İki çocuğu bırakıp, çok üzücü..." dedi.

Esra Balamir: Dilan Polat geçmişte iş kurmak için benden yardım istemişti

Haberin Devamı

"ŞÖHRET ZEHİRLİ BİR ŞEY"

Şöhretin zehirli olduğunu söyleyen oyuncu, "Belli bir popülariteden sonra şöhret zehirli bir şey. Sadece Dilan için söylemiyorum. Herkes konuşulmak ve dikkat çekmek istiyor. Telefon insanları zehirliyor" ifadelerini kullandı. "Eskisi kadar hırslarım yok" diyen oyuncu, "Zamanında zehirlenmeyi yaşamıştım. Hastalıkla birlikte bazı şeylerin benden daha önemli olmadığına karar verdim" diye konuştu. 

Esra Balamir: Dilan Polat geçmişte iş kurmak için benden yardım istemişti