Cadde ETEKLERİNİZİ KABARTIN

ETEKLERİNİZİ KABARTIN

10.01.1997 - 00:00 | Son Güncellenme:

ETEKLERİNİZİ KABARTIN

ETEKLERİNİZİ KABARTIN

Bu senenin gece kıyafetleri'nde eski saray kyafetlerine dönüş yaşanıyor. Yani Külkedisi'nin saat 12'ye kadar giyebildiği omuzlar açık, dar belli, kabarık uzun elbiseler. Oldukça iddialı olan bu elbiseler balo ve düğün hazırlığında olanlar için uygun olacaktır. Özellikle düzgün bir gerdana ve göğüs dekoltesine sahipseniz bu tür elbiseler size çok yakışacaktır. Bol eteklik tarafından kamufle edilecekleri için de kışın aldığınız kilolarla hafif genişleyen kalçalarınızı eritme derdine düşmezsiniz. Bu abiye elbiselerin modelinin hakkını verebilmek için kumaş seçiminde cömert olmak gerekir. Tafta, ipek, saten, kadife karıştırılarak kullanılabilir. Renk olarak da cafcaflı tonlar seçebilirsiniz.
Moda dünyasının özellikle gece giysilerinde yarattıkları nefis modellerle bilinen L. Freud, Christian Lacroix ve Christian Dior gibi modacılar gittikçe sadeleşen 1997 kış modasına direnerek kabarık etek modasının öncülerinden sayılabilir. Özellikle önümüzdeki sezon çok daha fazla etek modellerinin kabaracağına inandığını söyleyen moda takipçileri mini eteklerin bile bollaşacağını söylüyorlar.
34 yaşında ve halkla ilişkiler sahasında uğraşan Lale Aydın birkaç yıldır kloş ve kabarık etekler giyen bir kadın. Özellikle gece elbiselerinde bu tarzı tercih ettiğini söyleyen Aydın'ın en büyük dayanağı ise kalçalarını kapaması ve güzel renkli kumaşların elbiseyi çok daha dikkat çekici göstermesi.
Bu tarz kıyafetler giyiciğiniz zaman saçlarınızı güzel bir topuz yaptırabilirsiniz. Takacağınız takı da elbisenizin üst kısmına göre değişir. Güzel bir kolye, bir etol, ya da kocaman iri küpeler takabilirsiniz. Ayakkabılar ise tercihen topuklu olmalı. Düz siyah yerine çok önemli bir gece için elbisenin kumaşından ayakkabı bile yaptırabilirsiniz.