Cadde Evan Rachel Wood'dan Marilyn Manson'a: Uyku hapı verip taciz ediyordu

Evan Rachel Wood'dan Marilyn Manson'a: Uyku hapı verip taciz ediyordu

08.03.2022 - 19:22 | Son Güncellenme:

ABD’li rock yıldızı Marilyn Manson'a yönelik cinsel istismar suçlamaları yeniden gündeme geldi. Eski nişanlısı hakkında iddialarda bulunan Evan Rachel Wood, Marilyn Manson'ın, kendisine uyku ilacı ve uyuşturucu verdiğini, ardından da taciz ettiğini ileri sürdü.

Evan Rachel Wooddan Marilyn Mansona: Uyku hapı verip taciz ediyordu

Oyuncu Evan Rachel Wood, 2007 ile 2010 yılları arasında aşk yaşadığı rock şarkıcısı Marilyn Manson'ın 2007'de çıkardığı Heart-Shaped Glasses şarkısının klip çekimi sırasında kendisine cinsel saldırıda bulunduğunu öne sürdü.

Haberin Devamı

Geçen yıl yaptığı bir sosyal medya paylaşımında Manson'ın kendisini yıllarca taciz ettiğini anlatan Evan Rachel Wood, şimdi de yaşadıklarını biraz daha ayrıntıyla anlattı.

Wood, önümüzdeki hafta HBO kanalında yayınlanacak olan, yönetmenliğini Amy Berg'in yaptığı Phoenix Rising adlı belgeselde Manson ile birlikteyken yaşadıklarını aktardı. Oyuncu, o dönemde 37 yaşında olan Manson ile flört etmeye başladığında henüz 18 yaşında olduğunu söyledi.

Evan Rachel Wooddan Marilyn Mansona: Uyku hapı verip taciz ediyordu

'UYKUDA TACİZ' İDDİASI
Marilyn Manson'ın, kendisine uyku ilacı ve uyuşturucu verdiğini ardından da taciz ettiğini ileri sürdü. Bu durumun ilişkileri süresince devam ettiğini belirten Wood, uyuşturucu ve uyku ilaçlarının yarattığı bu bilinçsizlik anlarını Manson'ın taciz etmek için kullandığını sözlerine ekledi. Evan Rachel Wood "Bu tacizleri ben uyurken de devam ediyordu. O zamanlarda sürekli kendime 'Sadece uyu, sakın hareket etme' diye telkinde bulunuyordum" dedi.

Evan Rachel Wooddan Marilyn Mansona: Uyku hapı verip taciz ediyordu

Haberin Devamı

Evan Rachel Wood, Marilyn Manson ile birlikteliği sırasında hamile kaldığını ve sonra kürtaj yaptırdığını da anlattı. Oyuncu, Manson'ın hiçbir doğum kontrol yöntemi kullanmadığını da sözlerine ekledi. Wood şunları söyledi: "İlişkimizin başından beri hiçbir doğum kontrol yöntemini uygulamak istemedi. Aynı zamanda benim de bunların hiçbirini kullanmamı istemedi."

Wood bunun sonucunda da hamile kaldığını anlattı. Bebeğini dünyaya getirmediğini, kürtaj yaptırdığını söyleyen Wood o süreçte de Marilyn Manson'ın kendisine asla destekleyici şekilde davranmadığını sözlerine ekledi. "Bebeğimi aldırdığım gün bile kendisine akşam yemeği hazırlamamı istedi" sözleriyle yaşadıklarını anlatan Wood şunları ekledi: "Hatırlıyorum... Dinlenmem gerekiyordu. Bedenim bir travma yaşamıştı. Ama bu onun umurunda bile değildi."

"HAYATINI YENİDEN KURMASI GEREKEN BİRİ GİBİ HİSSETTİM"
Wood, Marilyn Manson ile ilişkileri sırasında bir ara kendini öldürmeyi düşündüğünü hatta böyle bir girişimde bulunduğunu söyledi. Wood, bir bardak alıp banyoya gittiğini ve sonra o bardağı kırıp bileklerini kesmeye çalıştığını anlattı. O gece bir ara uyuduğunu sonra uyandığında kendini farklı biri gibi hissettiğini sözlerine ekledi: "Başka biri gibi uyandım. Hayatını yeni baştan kurması gerektiğini hisseden biri gibi. Sonra annemi aradım ve hastaneye gitmem gerektiğini söyledim."

Evan Rachel Wooddan Marilyn Mansona: Uyku hapı verip taciz ediyordu