Cadde 'Evde her yer avokado oldu'

'Evde her yer avokado oldu'

31.03.2017 - 14:54 | Son Güncellenme:

Emre Saygı'nın Youtube’den canlı yayınlanan interaktif Talk Show programı ‘Hadi Be’nin konuğu, ünlü şarkıcı Serdar Ortaç ve eşi Chloe Loughnan oldu.

Evde her yer avokado oldu

"ORLANDO'YU ÇOCUK YAPMAK İÇİN İSTEDİM"

Haberin Devamı

Bunda sonraki yaşamlarında senenin yarısını Türkiye’de, yarısını Amerika’da geçireceklerini belirten Serdar Ortaç, "Tam manasıyla Amerika’ya taşınmıyoruz. Senenin 6 ayı Amerika’da, 6 ayı Türkiye’de olacağız. Birçok eyalette konser anlaşmaları yaptım ve orada farklı eyaletlerde sahneye çıkacağım. Hem de Chloe’nin işleri olduğu için orada olacağız. Miami’de ev araştırırken Amerika-Orlando inşaat işi ile ilgilen bir Türk firması tarafından yaptırılan Breeze De Mar projesinin reklam yüzü olmamız için teklif geldi. Biz de reklam bütçesine karşılık oradan 2 adet ev aldık. Orlando'yu tercih etmemin en büyük sebebi çocuklarımızı orada doğurup orada büyütmek. Miami'de çocuk büyütmek çok zor, ama Orlando'da minik bir evde bile rahatlıkla çocuk büyütebiliriz. Herşeyiyle buna çok müsait" şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

"KARARLARIMI ÇABUK DEĞİŞTİRİYORUM"

Eskiden çok hızlı kararlar verdiğini vurgulayan ünlü şarkıcı, "Eskiden çok hızlı karar veriyordum. Şimdi bu huyumu biraz daha değiştirdim ama bazen yine hızlı bir şekilde aldığım kararları akşam eve gidince değiştirmek istiyorum" dedi.

"EVDE HERKES GİBİ YAŞIYORUZ"

Serdar Ortaç’ın evde çok disiplinli olduğunu söyleyen Chloe Loughnan, "Serdar'ın evde yapma dediğim hiçbir kötü huyu yok. Çok disiplinli ve sakin. Bizde normal insanız sonuçta herkes gibi yaşıyoruz. Ayrıca yemek yapmayı denedi birkaç kere ama hemen dışarıya çıktık yemeden" ifadelerini kullandı.

"CHLOE'NİN YEMEKLERİNİ ÇOK BEĞENİYORUM"

Eşi Chloe Loughnan’nın yaptığı yemekleri beğenmediğini söyleyen Serdar Ortaç, "Chloe yaptığı yemekleri beğenmiyor ama ben çok seviyorum. Bir de genelde diet yemekleri yapıyor. Evde her yer avokado oldu ama ben börek yemeyi seviyorum. Ayrıca kebapta seviyorum. Yıllarca yedim bak sağlıklı birisiyim” dedi.

"MODELLİĞİ BIRAKMASINI İSTİYORUM"

Eşi Chloe Loughnan’ın modelliği bırakmasını istediğini belirten Serdar Ortaç, "Chloe modelliğe devam ediyor, ama ben modelliği bırakarak sinema sektörüne yönelmesini istiyorum. Kendisi de her ikisini yapabileceğini söylüyor" şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

"DOKTOR OLMAK İSTERDİM"

Sanatçı olmasaydı doktor olmayı çok istediğini söyleyen 47 yaşındaki popçu, "Ben baba mesleğini yaptım. Torna tesviyeciydim ama doktor olmayı çok isterdim. Başkasının duasını alırsan yaşamın uzun olur” diye konuştu.

"KARIMDAN ÇOK ŞEY ÖĞRENDİM"

Chloe Loughnan’dan doğru yerde konuşmayı öğrendiğini dile getiren ünlü şarkıcı, "Karın senden genç ondan ne öğrenebilirsin derlerse, ben ondan doğru yerlerde konuşmayı öğrendim. Bu sadece küçük bir şey, çok şey öğretiyor bana" dedi.

Yazarlar