Cadde Evliliği ihanet yüzünden biten Tamer Karadağlı: Kızcağız çok zor şeyler yaşadı!

Evliliği ihanet yüzünden biten Tamer Karadağlı: Kızcağız çok zor şeyler yaşadı!

05.06.2023 - 11:30 | Son Güncellenme:

Bir döneme damga vuran 'Çocuklar Duymasın' dizisinde 'Haluk' karakteriyle hafızalara kazınan Tamer Karadağlı, 2002'de hayatını birleştirdiği kızı Zeyno'nun annesi Arzu Balkan’ı aldattığı için beş yıllık evliliği sona ermişti. Yaşananlardan dolayı pişman olmadığını açıklayan ünlü oyuncu, her şeyin sorumluluğunu aldığını ve bedelini ödediğini söyledi.

Evliliği ihanet yüzünden biten Tamer Karadağlı: Kızcağız çok zor şeyler yaşadı

Tamer Karadağlı, 'Gökay Kalaycıoğlu ile 360 Derece' programına konuk oldu. 56 yaşındaki oyuncu, yıllar önce aldattığı için boşandığı meslektaşı Arzu Balkan’la ayrılık süreci hakkında çarpıcı açıklamalar yaptı.

Haberin Devamı

"ARZU OTURDUĞUM EVİN KARŞISINA TAŞINDI"

Arzu Balkan ile biten evliliğinden 16 yaşında Zeyno adında bir kızı olan Karadağlı, "Boşandıktan sonra kızının yetiştirilmesinde baba olarak eksik kaldığını hissediyor musun?" sorusuna yanıt verdi.

Evliliği ihanet yüzünden biten Tamer Karadağlı: Kızcağız çok zor şeyler yaşadı

Boşandıktan sonra hiçbir zaman ayrı kalmadık. Ben başka eve çıktım, Arzu da benim oturduğum evin karşısına taşındı. Sürekli kızımla ilgilendim. Arzu’yla olan kişisel problemlerimiz ayrı, ebeveyn olmak ayrı. O konuda ikimiz de taviz vermedik. Çocuğun ne kadar yanında olursam olayım, onu yine anne büyütüyor.

"HESAP SORDU VE BOŞADI"

Çocuklar Duymasın'un Haluk'u, "Arzu senin ihanetini affetti mi?" sorusu üzerine şu ifadeleri kullandı:

Bilmiyorum, Arzu’ya bunu sormadım. Belki de içten içe hiç affetmemiştir. Kızcağız o zamanlar çok zor şeyler yaşadı. Onu inkâr etmek mümkün değil. Yaşadığım şeylerin sorumluluğunu aldım ve bedelini ödedim. Bana karım dışında kimse hesap soramaz. O da hesap sordu ve boşadı. Bunun sonuçlarına da katlandım. Herkes yaşadığı şeyin bedelini ödeyecek.

Evliliği ihanet yüzünden biten Tamer Karadağlı: Kızcağız çok zor şeyler yaşadı

"ÇOK BÜYÜK İKİYÜZLÜLÜK OLUR"

"Eski eşiniz yeniden evlenmek istese tavrın ne olur?” sorusuna ise Tamer Karadağlı, "Arzu tabii ki evlenebilir, biz boşanalı 16 sene oldu. Arzu’nun hayatına karışmam söz konusu değil. Yeni ayrıldığımızda da değildi zaten. Bu çok büyük bir ikiyüzlülük olur. Benim boşanma şeklim zaten belliydi. Benim Arzu’ya hesap sorma hakkım yok. Arzu çok akıllıdır, biriyle evlenmeye karar verdiyse bu doğrudur” karşılığını verdi.

Evliliği ihanet yüzünden biten Tamer Karadağlı: Kızcağız çok zor şeyler yaşadı