Cadde Evlilikleri 2 ayda bitti

Evlilikleri 2 ayda bitti

17.07.2014 - 17:40 | Son Güncellenme:

İşadamı Cengiz Çolak’la geçtiğimiz Mayıs ayında evlenen oyuncu Pelin Sönmez boşanıyor.

Evlilikleri 2 ayda bitti

‘Akasya Durağı’ dizisindeki rolü ile tanınan oyuncu Pelin Sönmez, henüz geçtiğimiz Mayıs ayında ABD’nin Los Angeles şehrinde evlenmişti. 1988 doğumlu oyuncu, işadamı Cengiz Çolak’la yaptığı evlilikte iki ayın sonunda boşanma aşamasına geldi.

Haberin Devamı

Ani bir kararla nikah masasına oturan çift, daha sonra Los Angeles sokaklarında düğün konvoyu yapması ile çok konuşulmuştu. Çiftin ayrılık kararı almasında ise Pelin Sönmez’in belindeki bir dövmeyi sildirmek istememesi etkili oldu.

Boşanacağı haberlerini doğrulayan Sönmez, yaptığı açıklamada, ‘Biliyorsunuz, kısa süre önce Los Angeles’ta evlendik. Bu planlı bir evlilik değildi, çok hızlı oldu ve ben imzayı atmış bulundum. Ama kısa sürede fikir ayrılıkları yaşamaya başladık. Belimdeki dövmeyi sildirmek istemeyince, ipler tamamen koptu. Avukatlarımıza vekâlet verdik, anlaşmalı olarak boşanacağız’ dedi.

Sönmez’in boşanmasına neden olan dövmenin pop şarkıcısı Murat Dalkılıç ile ilişkisi olduğu düşünülüyor. Dalkılıç ve Sönmez 2009 yılında aşk yaşamaya başlamıştı. Çiftin ilişkisi bir dargın bir barışık yan ve 2012 yılına kadar sürdü.