Cadde Ezgi Mola: İleride bana 'neden böyle yaptın!' diyebilir

Ezgi Mola: İleride bana 'neden böyle yaptın!' diyebilir

21.09.2023 - 07:05 | Son Güncellenme:

8 Mayıs'ta nikah masasına oturan Ezgi Mola-Mustafa Aksakallı çifti, şimdilerde bebek heyecanı yaşıyor. Erkek bebek bekleyen ünlü çiftten Ezgi Mola, bebeğin tekmelemeye başladığını söyledi. Bebek doğduktan sonraki süreç ve şimdiki düşüncelerini paylaştı.

Ezgi Mola: İleride bana neden böyle yaptın diyebilir

Bir bebek markasının yeni yüzü, ilk çocuğunu kucağına almak için gün sayan Ezgi Mola oldu. Boop Kuruçeşme’de gerçekleştirilen lansman kampanyası etkinliğinde dostları Ezgi Mola'yı yalnız bırakmadı.

Haberin Devamı

"HERKES TAVSİYE VERİYOR"

Hamilelik süreciyle ilgili konuşan oyuncu "Herkes tavsiye veriyor, sorsam da sormasam da ne yapmam gerektiği ile ilgili listeler yapılıyor. İlk defa tecrübe ettiğim için bilmediğim bir dünyaya girdim ben de ama insanın kendi annelik sezgilerine dayanarak ilerlemesi gerekiyor. Ben de elimden geldiğince o şekilde yapıyorum" dedi.

Ezgi Mola: İleride bana neden böyle yaptın diyebilir

"ONA SAYGI DUYMAM GEREKİYOR"

Bebek doğduktan sonra birlikte reklam filminde oynama fikrine sıcak bakmadığını söyleyen oyuncu "Ona saygı duymam gerekiyor, onun adına karar vermek istemem, ileride bana 'neden böyle yaptın!' diyebilir. Zaman neyi gösterir bilmiyorum" dedi.

"20-25 GÜNDÜR TEKMELERİYLE TANIŞMIŞ OLDUM"

Bebeğin tekmelemeye başladığını söyleyen oyuncu "20-25 gündür tekmeleriyle tanışmış oldum, ilk tekmesinde de çok şaşırdım, bu yolculuğu onunla birlikte yaşıyor olmak çok güzel bir his. Mustafa da bu süreci idrak etmeye çalışıyor. Eğleniyoruz birlikte" dedi.

Ezgi Mola: İleride bana neden böyle yaptın diyebilir

Haberin Devamı

"PSİKOLOJİK DESTEĞİ HER ZAMAN ALIYORDUM"

Oda hazırlığı gibi bir durumun şu an olmadığını söyleyen oyuncu, "Zaman içerisinde yapacağım, o konuda biraz rahatım, psikolojik desteği bu süreçte değil her zaman alıyordum, bu hepimiz için önemli" dedi.

Ezgi Mola: İleride bana neden böyle yaptın diyebilir

"ÇOK POZİTİF VE ÇOK İYİ BİR EŞ"

Hamileliğin ilk günlerinde sürekli uyuduğunu söyleyen oyuncu "Dinlenerek ve uyuyarak geçirdim ilk zamanları. Mustafa'nın davranışlarında maalesef bir değişiklik olmadı. (Gülüyor) Daha çok yanımda olmasını temenni ediyorum, malumunuz yoğun çalışıyor, şaka bir yana Mustafa dünyanın en iyi kalpli insanıdır. Çok pozitif ve çok iyi bir eş" dedi.

"HERKESİN AŞİNA OLDUĞU BİR İSİM DÜŞÜNÜYORUM"

İsim konusunda henüz karar vermediklerini söyleyen oyuncu "Aklımızda birkaç tane var ama herkesin aşina olduğu bir isim olur diye düşünüyorum" dedi. 

Ezgi Mola: İleride bana neden böyle yaptın diyebilir