Cadde Ezgi Mola'nın depremzede Zeus'u!

Ezgi Mola'nın depremzede Zeus'u!

14.03.2023 - 09:04 | Son Güncellenme:

Oyuncu Ezgi Mola, 11 ilimizde büyük yıkıma neden olan, binlerce kişinin yaşamını yitirdiği Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerin ardından enkaz altından kurtarılan bir köpeği geçici olarak sahiplendi. Ünlü isim, Zeus isimli köpek ile Kuruçeşme'de bir mekanda objektiflere yansıdı.

Ezgi Molanın depremzede Zeusu

Ezgi Mola, önceki gün sevgilisi Mustafa Aksakallı ve işletmeci Oğulcan Engin ile birlikte Kuruçeşme'deydi. Mekan kapısındaki masada sohbet eden ünlü isimler, basın mensuplarını görünce el salladı. Daha sonra sorulara yanıt veren Ezgi Mola'nın yanında Kahramanmaraş'ta enkaz altından kurtarılan bir köpek de vardı.

Haberin Devamı

"KENDİLERİNİ TOPLADIKTAN SONRA GERİ VERECEĞİM"

Mola, "Zeus, Kahramanmaraş'tan geldi bana. Çipinden ulaştık sahiplerine. Kendilerini topladıktan sonra geri vereceğim. Biraz böbreklerinde sorun var ama iyileştirmek için elimden geleni yapıyorum" açıklamasını yaptı.

Ezgi Molanın depremzede Zeusu

"YARDIMLARA DEVAM EDECEĞİM"

Kahramanmaraş merkezli deprem felaketiyle ilgili konuşan oyuncu, "Elimden geldiğince yardımlarda bulunmaya çalıştım bu süreçte. Yardımlarıma devam edeceğim. Çok daha bilinçli ve bu işi bilim insanlarının da onayını alarak yapmamız gerekiyor. Biz bir deprem ülkesiyiz. Dikkat etmemiz gerekiyor" ifadelerini kullandı.

Ezgi Molanın depremzede Zeusu

"HAYATIMIZ BURADA"

Olası Marmara depremi hatırlatılan ve "Sizin taşınma düşünceniz oldu mu?" sorusu yöneltilen Ezgi Mola, "Deprem ülkesiyiz. Sert bir tokat ile bunu hatırlamış olduk aslında. İşimiz gücümüz, hayatımız burada. 'Nasıl önlem alabiliriz?' diye düşünmeliyiz bence. Ben buradayım, işimi yapmak zorundayım. Her gün çekime gidip geliyorum. Herkes parasını kazanmaya çalışıyor. Şehir dışına gidiyorum gibi bir konfor alanına sahip değilim" yanıtını verdi.

Ezgi Molanın depremzede Zeusu

Haberin Devamı

"SAHİPLERİNDEN BANA EMANET"

Zeus ile çekilen fotoğraflarını sosyal medya hesabından yayınlayan Ezgi Mola, "Zeus, Kahramanmaraş'tan geldi. Sahiplerinden bana emanet" ifadelerini kullanmıştı. Kısa sürede hayranlarından yoğun ilgi gören fotoğraflara; Hazal Kaya, Eda Ece, Songül Öden, Seda Sayan ve Şebnem Bozoklu gibi birçok ünlü isim yorum yapmıştı.