Cadde Fanları gönlünü fethetti

Fanları gönlünü fethetti

29.08.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

Bergüzar Korel’in fanları, sosyal sorumluluk projelerine bir yenisini daha ekledi. Hayranları oyuncunun babası Tanju Korel adına Çad’da su kuyusu açtırdı.

Fanları gönlünü fethetti

Daha önce yaptığı sosyal sorumluluk projeleriyle konuşulan Bergüzar Korel’in fanları, yine oyuncunun gönlünü
fethetti. Hayranlar, oyuncunun 36’ncı doğum gününde, aralarında para toplayarak Çad’ın başkenti N’Djamena’ya, babası Tanju Korel adına su kuyusu yaptırdı. İki yıl önce kendi adına su kuyusu açtıran sevenlerine bu kez babası için Instagram’dan teşekkür eden Korel, “Benim güzel ailem, her yıl öyle büyük mutluluklar yaşatıyor ki bana, ‘Daha ne olabilir?’ diyorum.

Haberin Devamı

Dünyanın her yerine elini uzatan, insana, çocuğa, hayvana ve yaratılan her cana böylesine dokunan bir ailem olduğu için çok mutluyum. İyi ki varsınız. İyi ki beni anlıyor, seviyor ve varlığınızı her daim yanımda hissettiriyorsunuz. Çok şanslıyım. Hepinize çok teşekkür edip, şükranla, minnetle sarılıyorum” diyerek duygularını dile getirdi.

Fanları gönlünü fethetti

Eşi için mekan kapattı

Korel’in doğum günü için eşi Halit Ergenç de önceki akşam Levent’teki La Boucherie adlı mekanı kapattı. Partiye Ezgi Mola, Esra Erol ve Enis Arıkan gibi isimler katıldı. Çift, davetlilere masaların üzerine özel olarak hazırlattığı fotoğraf ve video paylaşmamaları için not yazarak, ricada bulundu. Beş yıl sonra doğum günü kutladığını söyleyen oyuncu, “Uzun zaman olunca insan özeniyor” dedi.

Yazarlar