Cadde Farah Zeynep Abdullah'tan havuz başında bikinili poz

Farah Zeynep Abdullah'tan havuz başında bikinili poz

09.08.2023 - 11:37 | Son Güncellenme:

Ünlü oyuncu Farah Zeynep Abdullah, son olarak ‘Bergen’ filmiyle izleyiciyle buluşmuştu. Şimdilerde tatilde olan Farah Zeynep Abdullah, sosyal medya hesabından havuz başında güneşlendiği anlara dair olan bir karesini takipçilerinin beğenisine sundu.

Farah Zeynep Abdullahtan havuz başında bikinili poz

'Bergen' isimli sinema filminde rol alan güzel oyuncu Farah Zeynep Abdullah başarılı performansıyla adından sık sık söz ettiriyor.

Haberin Devamı

BEĞENİ YAĞDI

Şimdilerde tatilde olan Farah Zeynep Abdullah son pozuyla dikkat çekti. 33 yaşındaki oyuncu Farah Zeynep Abdullah havuz başında bikinisiyle güneşlendiği anları yayınladı. Farah Zeynep Abdullah’ın bikinili karesi takipçileri tarafından binlerce beğeni aldı.

Farah Zeynep Abdullahtan havuz başında bikinili poz

"İSTEYEN EVLENSİN"

Farah Zeynep Abdullah geçtiğimiz aylarda Instagram sayfasından bir takipçisinden gelen evlilik sorusuna verdiği yanıtla dikkat çekmişti. Abdullah kendisine yöneltilen, ''Sizce evlilik kaç yaşında olmalı?'' sorusuna, ''Evlilik bir seçim aslında artık. Olup olmaması kişiye bağlı. Dolayısıyla bunun bir yaşı var mı, ondan emin değilim. İsteyen evlensin, istemeyen evlenmesin. Evlilik, bir seçim artık bu dünyada'' yanıtını vermişti.

Farah Zeynep Abdullahtan havuz başında bikinili poz