Cadde Fenerbahçe medyasına sevindirici gelişme

Fenerbahçe medyasına sevindirici gelişme

29.10.2008 - 10:03 | Son Güncellenme:

Inter'de yine uslu durmayan Brezilyalı futbolcu Adriano, Fenerbahçe medyasını sevindirecek gibi gözüküyor...

Fenerbahçe medyasına sevindirici gelişme


Transfer dönemlerinin Fenerbahçe'yle adı özdeşleşmiş futbolcusu Brezilyalı Adriano'dan, Fenerbahçe medyasına sevindirici haber geldi.

Bu sezona hem ligde hem de Avrupa'da çok kötü başlayan, ancak son Bursaspor maçında toparlanma sinyalleri veren Fenerbahçe'ye, yaklaşan ara transfer dönemi öncesi birçok ismi kazandırmaya hazırlanan Sarı-lacivertli medyaya, İtalya'dan beklenen haber ulaştı.

Disiplinsiz davranışları ve gece hayatına düşkünlüğüyle tanınan Brezilyalı futbolcu Adriano, antrenmana geç geldiği için Inter teknik direktörü Jose Mourinho tarafından evine gönderildi.

Mourinho'nun kurallarına uymamasıyla ünlenen Adriano'yla ilgili İtalyan kulübünün ne karar vereceği merak konusu olurken, Brezilyalı futbolcu Fenerbahçe medyası tarafından ara transfer döneminde ismi en çok geçen oyuncuların başında gelecek gibi gözüküyor...

Kariyeri boyunca disiplinsizlik sorunu yaşayan Adriano, formunu geri kazanmak için geçen sezon 6 aylığına Brezilya'nın Sao Paulo kulübüne kiralanmıştı.

26 yaşındaki oyuncu, bu sezon Serie A'da 1, Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde 2 gol kaydetti. Futbol kariyerine 2000 yılında Flamengo'da başlayan Adriano, Inter'e transfer olduktan sonra Fiorentina ve Parma kulüplerine de kiralandı.

Haberin Devamı

Kaynak: Gazeteport