Cadde Feride’nin büyük sınavı! Kardeşiyle hesaplaşma zamanı

Feride’nin büyük sınavı! Kardeşiyle hesaplaşma zamanı

04.11.2022 - 00:25 | Son Güncellenme:

Başrollerini Burcu Biricik, Cihangir Ceyhan ve Feyyaz Şerifoğlu'nun paylaştığı 'Camdaki Kız' dizisi, 3 Kasım Perşembe akşamı 55'inci bölümüyle ekranlara geldi. Yeni bölüme; Rafet'in bütün otelleri satmaya karar vermesi, Selen'in Nalan'ı takip etmesi ve Feride'nin kardeşi Metin'in, Nalan'a ulaşmaması için yaptıkları damga vurdu. İşte 'Camdaki Kız’ın yeni bölümünde yaşananlar…

Selin CEYLAN / Milliyet.com.tr
Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı adlı romanından uyarlanan ve Kanal D ekranlarında ilgiyle takip edilen ‘Camdaki Kız’ dizisi, 55'inici bölümüyle izleyicilerle buluştu. Cana'nın Nalan'la konuşmamasını sağlamak için Nalan'ın nerede olduğunu merak eden ve Billur'u arayan Selen, Nalan'ın Billur'la olmadığını anladı. Nalan ile Hayri'nin eve çok kısa bir arayla, ayaklarında çamur izleriyle dönmesi ise şüphelerini artırdı. Nalan ve Hayri arasındaki her şeyin farkında olan Muzo, Selen'in Nalan hakkında şüphelerini asılsız olduğuna inandırmak için çabalasa da, Billur'la konuşan Selen bu işin peşini bırakmayacağını söyledi. Nalan'la Hayri'yi 'dünyanın en alakasız ikilisi' olarak tanımlasa da; eğer böyle bir durum varsa bunu ortaya çıkaracağını belirtti.

Haberin Devamı

Feride’nin büyük sınavı Kardeşiyle hesaplaşma zamanı

FERİDE’YE FENALIK GEÇİRTEN GİZEMLİ TELEFON!

Sürekli telefonu çalan Feride, sonunda telefonun ucunda kimin olduğunu öğrendi. Telefondaki kişi, Feride’nin kardeşi Metin'di. Bu telefonla yıkılan Feride, kardeşinin sesini duyar duymaz fenalaştı. Bayıldığı gibi gözünün önüne kızı Sema geldi. Annesini yerde yatar halde bulan Nalan ise panikledi ve hemen herkesten yardım istedi. Bir süre sonra kendine gelen Feride'nin ilk istediği şey telefonu oldu. Feride'nin bu halini gören Nalan, telefondaki kişiyi merak ettiği için soru üstüne soru sorarken; Feride konuyu değiştirmeye çalışsa da Nalan telefonu ondan almaya çalıştı. Feride bu davranışı karşısında Nalan'ı sert bir dille odadan kovdu.

NALAN’IN BABASININ KİM OLDUĞU BELLİ OLDU!

Haberin Devamı

Feride, 'Kızımı görmek istiyorum' diyen Metin'e; "Seni sağ bıraktığıma şükret. Nalan'ı sakın arama" dedi ve telefonu kapattı. Nalan odadan çıktıktan sonra Feride, Döndü’ye bakıp; "O geri geldi, Metin geri geldi..." dedi. Feride girdiği çıkmazın farkındaydı ve ağzından çıkan tek cümle "Nalan ben ölmeden gerçeği öğrenemez" oldu.

CAMDAKİ KIZ SON BÖLÜM İÇİN...

SEDAT VE PEMBE MASALLARI

Sedat'la konuşmasından sonuç alamayan Cana, soluğu Sedat'ların evinde aldı. Sedat, Cana'yı caydırmaya çalışsa da ok yaydan çıkmıştı. Cana artık Sedat'a güvenmiyordu. Ancak konuşmak için son bir kez şansını denemek isteyen Sedat başarılı oldu ve Cana’yı evden uzaklaştırdı. Konuşma sonrasında Cana'yı pembe masallarıyla Nalan’la boşanacağına ikna eden Sedat, onu her şeyin istediği gibi olacağına inandırdı ve akşam görüşmek için plan yaptılar.

NEYİ VAR NEYİ YOK SATIYOR!

Bu sırada Rafet, bütün otelleri satışa çıkarmaya başladı. Avukatın, "Boşandığınız için mi malları satıyorsunuz?" sorusu üzerine sinirlenen Rafet, kararının bununla hiçbir ilgisi olmadığını ve Gülcihan’a hakkının hepsini vereceğini söyleyerek; "Evlatlarına güvenmediği için satmak istiyorum" dedi. Rafet'in planı boşandıktan sonra köye geri dönmekti.

"BU AHLAKSIZLIĞI NASIL AÇIKLARIM?"

Feride cephesinde ise sular bir türlü durulmadı. Metin'in Nalan'a ulaşmaması için bahaneler aramaya başlayan Feride, telefonu yok etmesi gerektiğini düşündü. Bu sırada Hafize’nin, "Rafet beyden mi yardım istesek?" sorusuna; "Tecavüzcü kalkmış gelmiş, ben bu ahlaksızlığı nasıl açıklarım?" diye çıkıştı. Bu sırada Feride ,Metin'in Nalan'a ulaşamamasını sağlamak amacıyla Nalan'ın telefonu almak için Tako'yu görevlendirdi. Feride, avukatına Metin'in nerede olduğunu ne iş yaptığını sorgulatınca, onun kesin dönüş yaptığını ve bir ailesinin olduğunu öğrendi.

Haberin Devamı

Feride’nin büyük sınavı Kardeşiyle hesaplaşma zamanı

NALAN VE HAYRİ BU KEZ DÖNDÜ’YE YAKALANACAKTI

Aşağı indiğinde Hayri'nin üzerini değiştirdiğini gören Nalan, gizlice izledikten onu sonra Hayri'yi depoya çağırdı ve olanları anlattı. Panikle "İkimizi çözecek" diyen Nalan, Hayri'yi bu haliyle gülümsetti. Hayri ise Nalan'ı rahatlatmak için ellerini tutarak kimsenin bir şey bilmediğini ve ben hayatında olduğu sürece korkmaması gerektiğini söyledi. Hayri, hep onun mutlu olmasını sağlamaya çalışacağını söylerken yakınlaştıkları sırada; Döndü depoya girdi. Bunun üzerine saklanan ikiliden Nalan, Döndü çıktıktan sonra böyle bir hayat istemediğini ve herkesten kaçarak yaşayamayacağını söyledi.

Haberin Devamı

"HAYATTA HİÇBİR ŞEY İNSANIN YANINA KAR KALMIYOR"

Annelerini boşanmaktan vazgeçirmek ve eve dönmek amacıyla Gülcihan'ın yanına giden Muzo, Sedat ve Selen, Rafet'in aldığı boşanma kararını öğrendi. Gülcihan, telaş etmemelerini ve yapacak hiçbir şeyi olmadığını açıkladı. Gülcihan, "Hayatta hiçbir şey insanın yanına kar almıyor" diyerek, Rafet'i yaptıklarının cezasını çektiğini söyledi. Bu duruma sinirlenen Selen, masayı terk etti. Muzo ise kararlarını doğru vermesi için evlatları olarak bunu hatırlatmak zorunda olduğunu söyledi.

SELEN, HAYRİ VE NALAN’I YAKALADI

Feride, kardeşi Metin'in Nalan'ı bulmaması için onunla buluştu. Feride’nin yokluğunu fırsat bilen Nalan da Hayri'nin kahvaltı teklifini kabul edip evine gitti. Bu durumu fark eden Selen, Nalan'ın Hayri'yle bulaşacağını anlayıp Nalan'ı takip etti. Nalan ve Hayri romantik kahvaltısını yaparken, Selen kapıyı çaldı. Selen'i kapıda gören Hayri ise şoke oldu.

Haberin Devamı

Nefes kesen 55’inci bölüm sonu ile 'Camdaki Kız', bir sonraki bölümünde de izleyicilere daha heyecanlı dakikalar yaşatacağa benziyor…