Cadde Ferit Aktuğ: Ağlamak isteyen filmimize gelsin

Ferit Aktuğ: Ağlamak isteyen filmimize gelsin

25.02.2024 - 09:38 | Son Güncellenme:

Ferit Aktuğ, sevgilisi Saadet Çamaş ile Nişantaşı Citys'te görüntülendi. Kendisinin de rol aldığı 'Hatıran Yeter' filmini izlemeye geldiklerini söyleyen oyuncu, "Filmi oyuncularla izlemiştik. Kontrole geldik buraya" diye espri yaptı.

Ferit Aktuğ: Ağlamak isteyen filmimize gelsin

Ferit Aktuğ, dijital platformda yayınlanan 'Dayı Şov'a konuk olmuştu. Aktuğ kendisini yolda bazen 'Ferit', bazen de 'Ali Sunal' diye çağırdıklarını anlatarak, izleyiciyi kahkahaya boğmuştu.

Haberin Devamı

"BURADAN ALİ SUNAL'A SESLENİYORUM"

'Kendi Yolumda' isimlifilmi koronavirüs salgını nedeniyle üç yıl sonra vizyona giren Ferit Aktuğ “Adam iyi karakter oyuncusu deyip adını bilmedikleri oluyor mu, yolda seni Ferit diye çağırıyorlar mı?” sorusuna dikkat çeken bir yanıt vermişti.

Ferit Aktuğ: Ağlamak isteyen filmimize gelsin

44 yaşındaki oyuncu, “Bazen Ferit, bazen de Ali Sunal diyorlar. 10 tane Ferit diyorlarsa, 3 tane de Ali Sunal diyorlar. Buradan Ali’ye sesleniyorum. Bir kardeş rolü olursa falan beni bulsun” diyerek, stüdyodakileri güldürmüştü.

"1985'LERDEN 2012'YE UZANIYOR"

Ferit Aktuğ, sevgilisi Saadet Çamaş ile Nişantaşı Citys'te görüntülendi. Kendisinin de rol aldığı 'Hatıran Yeter' filmini izlemeye geldiklerini söyleyen oyuncu, "1985'lerden başlayıp 2012'e kadar uzanan ağır bir dram... İşitme engelli bir arkadaşı oynuyor Aytaç Şaşmaz... Onun aşk hikayesi... Ağlamak isteyen sinemalara filmimize gelsin" dedi.

Ferit Aktuğ: Ağlamak isteyen filmimize gelsin

Haberin Devamı

"KONTROLE GELDİK"

Aktuğ, "Filmi daha önce izlemediniz mi?" sorusuna, "Filmi oyuncularla izlemiştik. Kontrole geldik buraya..." diye espri yaparak yanıtladı. Saadet Çamaş ise "Filmi çok beğendim. Ağladım" diye konuştu.

"PARASINI SORMUŞTUM"

Sosyal medya işiyle uğraşan Çamaş için Aktuğ, "Oyuncu aday adayı. Bol bol deneme çekimi deneyimi var" diyerek güldürdü. Çamaş, "Oyunculukla ilgili Ferit Bey'e ne sordunuz?" sorusuna, "Parasını sormuştum" diyerek, güldürdü. Projelerinden bahseden oyuncu, "Bir tiyatro oyunum var. 'Aile Çıkmazı' martta vizyona girecek. 'Beyaz Eşya' filminin vizyon tarihi ise belli değil. İkisi de komedi..." ifadelerini kullandı.

EVLİLİK DÜŞÜNMÜYORLAR

Aktuğ, yeni bir ilişkiye yelken açtığı sevgilisi Çamaş'la evliliği düşünüp düşünmediği sorusuna ise "Daha öyle bir şey konuşmuyoruz" yanıtını verdi.

Ferit Aktuğ: Ağlamak isteyen filmimize gelsin