Cadde 'Fi' görücüye çıktı

'Fi' görücüye çıktı

02.04.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

PuhuTV’nin yeni dizisi ‘Fi’nin ilk bölümü önceki akşam Volkswagen Arena’da düzenlenen görkemli bir geceyle yayınlandı.

Fi görücüye çıktı

Başrollerini Ozan Güven, Serenay Sarıkaya, Mehmet Günsür, Berrak Tüzünataç ve Büşra Develi’nin paylaştıkları ‘Fi’ dizisi, Vadafone Red sponsorluğunda Volkswagen Arena’da görücüye çıktı. Geceye, Kıvanç Tatlıtuğ, Halit Ergenç, Oktay Kaynarca, Bergüzar Korel, Sinem Kobal, Burçin Terzioğlu-İlker Kaleli, Burak Özçivit-Fahriye Evcen, Kerem Bürsin ve Kerem Alışık gibi isimler katıldı.

Gayet umut ve heyecan verici bir işe imza atıldığını söyleyen Kaynarca, “Sektörün rahatlamasını istiyoruz. Bundan sonra sektör internet dizilerine doğru gidecek. Teklifler geldiği zaman düşünmek zorunda kalacağız” dedi. Özçivit ise muhabirlerin, “İnternet dizisinde oynar mısınız?” sorusuna, “Hiç düşünmedim. İnternet her şeyin önüne geçebilecek potansiyelde” yanıtını verdi.

Haberin Devamı

‘Serenay’ı kıskanmadım’

Kerem Bürsin, sevgilisi Serenay Sarıkaya’nın Mehmet Günsür’le öpüşme sahneleri hakkında, “İşine saygı duyuyorum. Ben de oyuncuyum. Bu bizim işimiz, kıskanma durumu yok” şeklinde konuştu.

Fi görücüye çıktı

‘Kendimi güzel bulmuyorum’

‘Kiralık Aşk’ dizisi final yapan Elçin Sangu, “Şu an dinleniyorum. Birçok dizi, sinema ve reklam teklifi alıyorum. Sürekli okuyorum” dedi. Oyuncu, “Saç renginizi ne zaman değiştireceksiniz?” sorusuna, “Belki gelen projeye göre yenilik yapabilirim. Kendimi güzel bulmuyorum. Sadece elim yüzüm düzgün” yanıtını verdi.

‘Yurt dışında ev bakmıyoruz’

Sinem Kobal, eşi Kenan İmirzalıoğlu’nun grip olduğu için geceye katılamadığını söyledi. Oyuncu, “Tatilimiz güzel ve keyifli geçti ama ikimiz de hastalandık. Ben iyileştim, o hâlâ hasta” dedi. Oyuncu, yurt dışında ev baktıkları haberlerini ise yalanladı.

Haberin Devamı

‘Beren’le çalışıyoruz’

İlker Kaleli, Beren Saat’le oynayacakları sinema filmi üzerinde çalıştıklarını söyledi.